Ahojte máte prosím nejaké skúsenosti s týmito nosičmi? Hlavne pre malé bábätka 0-18mes. Rozmýšľam kúpiť, pretože sú dni kedy mala chce spat len na mne, ale poznáte to…treba aj niečo doma porobiť, navarit a ruky by sa mi celkom hodili.
Nevadí nosenie takým maličkým? Oplatí sa to? Lebo predsalen nie sú najlacnejšie…
@kristinka92
Ja som mala ,velmi mi zo začiatku pomohol 🙂
No ked mala dovršila 10mesiacov,tak v ňom vobec nechcela byt ..Keby viem dopredu,tak si len požičiam od kamaratky ,alebo pozriem nejaky uz pouzivany .
Ale 🙂odporucam! Kazde dieta je ine .Suseda nosi maleho dodnes v nosici a to uz ma cez rok a pol 🤷♀️
@kristinka92 my sme mali od be lenka tento. isty cas mi zaspavala iba v nosici, ale ja som robila tak, ze som ju uspala a prelozila do postielky, nenosila som ju nonstop ako spala. ja si nosic neviem vynachvalit, bez neho by sme mali krusne casy.
@kristinka92 pripadne si skus v meste v ktorom byvas vyhladat nosice skupiny a tam ti pomozu aj s vyberom nosica. niektore nosice maju tvrdy bedrak, be lenka ma makky, tak ktory vam bude viac vyhovovat. a ako bolo nado mnou spomenute, daju sa kupit uz aj pouzivane nosice v top stave za nizsiu cenu. ak si na FB pozri skupiu Nosime nase deti, tam su aj predajne albumy
Mame sice iny, ale do roka celkom vyuzivany.. na vylety, do obchodu, na postu, aj k doktorke, proste kde bolo nepraktické sa trepat s kocikom. vonku vedel v nom 2 hod spat ako nic. Neskor uz len na vylety, ked nevladal chodit, tak sa ponosil chvilu pre zmenu
Malickym ano ale cim starsie..tym viac rusive je mat dieta v nosici...kazdych 45min ma lahky spanok a treba sa na 15min zastavit,aby zaspalo znova..