Ergo nosič Manduca

katches69
16. nov 2024

Nazor- je dobry ci nie? dakujem za odpovede

mamutka
16. nov 2024

@katches69 presne tento sme mali 16 rokov dozadu. Vtedy to bol fantasticky nosič. Lenže dnes už existuje veľa nosičov a tie vychytali muchy. Sú napr z jemnejsieho ale pevného materiálu, takže pocitovo mäkšie. A hlavne nastaviteľné, takže ti vydržia dlhšie, ako dieťatko rastie.

banalu
16. nov 2024

Pozri radsej be lenka, rischino alebo sestrice. Manduca je sice ergo, ale za tie peniaze, mozes mat lepsi (aj z druhej ruky) nosic - rastuci, ktory sa ovela lepsie prisposobi aj tebe aj dietatu.

svokrinjazykmonika
16. nov 2024

@katches69 ja som s ním bola veľmi spokojná, skúšala som rischino a nepáčilo sa mi, ako takú handru keby som mala na sebe. Manduca bol taký pevnejší.

really8
16. nov 2024

Bol dobry ale tak az od pol roka

smajliica
16. nov 2024

My sme ho mali ale po pár mesiacoch vymenili za Be Lenku. Tento bol velmi tvrdý a nepohodlný

kitycat
16. nov 2024

Dnes su uz ovela lepsie, slovenske Moyo, Sestrice, moniLu.. na uplne mini Storchenwige (Tak nejak)

cimage
16. nov 2024

Mala som manducu na zaciatok, aby som vedela ci sa malej bude pacit. Potom som si kupila belenku a rischino. Za mna belenka je naj, super makkucka, lahko sa nastavuje aj ked je dieta v nosici.

lucibb
16. nov 2024

Ja som mala be lenku,spokojnost