Nazor- je dobry ci nie? dakujem za odpovede
Pozri radsej be lenka, rischino alebo sestrice. Manduca je sice ergo, ale za tie peniaze, mozes mat lepsi (aj z druhej ruky) nosic - rastuci, ktory sa ovela lepsie prisposobi aj tebe aj dietatu.
@katches69 ja som s ním bola veľmi spokojná, skúšala som rischino a nepáčilo sa mi, ako takú handru keby som mala na sebe. Manduca bol taký pevnejší.
Bol dobry ale tak az od pol roka
My sme ho mali ale po pár mesiacoch vymenili za Be Lenku. Tento bol velmi tvrdý a nepohodlný
Dnes su uz ovela lepsie, slovenske Moyo, Sestrice, moniLu.. na uplne mini Storchenwige (Tak nejak)
Mala som manducu na zaciatok, aby som vedela ci sa malej bude pacit. Potom som si kupila belenku a rischino. Za mna belenka je naj, super makkucka, lahko sa nastavuje aj ked je dieta v nosici.
Ja som mala be lenku,spokojnost
@katches69 presne tento sme mali 16 rokov dozadu. Vtedy to bol fantasticky nosič. Lenže dnes už existuje veľa nosičov a tie vychytali muchy. Sú napr z jemnejsieho ale pevného materiálu, takže pocitovo mäkšie. A hlavne nastaviteľné, takže ti vydržia dlhšie, ako dieťatko rastie.