Prosím Vás aké máte skúsenosti s držiakmi na dieťa (nie nosič)? ktorý je dobrý? ďakujem 🙂
@jankakovarovajk
@bibistec tiez nechapem co ma zakladatelka temy na mysli, ale... my sme mali /a stale mame/ ergo nosic a je uuuuuuzasny. satku som neskusala, ale laka ma, mozno ked bude druhe babo, kupim aj satku.
@bibistec ma mozno na mysli klokanky, tie su naozaj na nic, vyhodene peniaze. ale ten ergo nosic je perfektny, je do 20 kg, pohodlne pre krpca a mna z neho chrbat nebolel a to som ho dost dlho nosila....
Mala som na mysli taký drziak ked sa dieťa učí chodiť aby som nemusela byt stale nahnuta nad ním iba ho pridŕžať tým drziakom....🙂
ahaaaaa, tak to sme ta nepochopili 🙂 o takom niecom som este nepocula 😕 ale ved dieta sa naucit chodit aj same, mne sa nepacia choditka a taketo srandicky... ale to je len moj nazor....
Dieta sa uci chodit tak ze zacne samo proste chodit. Ja som sa nikdy nikde nenahynala. Maly chodi odvteedy odkedy sa to sam naucil. Nechcem poucovat, ale to je lepsia metoda 🙂
Určite to je najlepsia metóda ale on stale mrnci a ked s nim chodím tak je najšťastnejšie dieťa na svete..tak si chcem trošku pomôcť s tým drziakom pretoze môj chrbát je už hotový..
no ano viem co mas na mysli ale radsej sa opytaj ortopeda co ti povie, lebo pokial viem nespevnie mu svalstvo tak ako ma a neskorsie sa bude hrbit. myslim ze je to podobne ako pri choditkach a noseni za ruky...tie nosice su skor na to aby ti neodbehlo dieta tusim to volaju aj voditko, pod tymto nazvom mozno nieco najdes.
Dakujem ..určite sa spytam aj ortopeda...nechcem uškodiť svojmu dieťaťu...to je jasne...
"obojok" pre dieta mas na mysli?
ked je dieta pripravene samo chodit, tak to urobi, jedno dieta je na to pripravene v 10tom mes ine v 18tom mes 🙂
ziadne "kvazi pomocky" k tomu nepotrebuje
aky drziak mas na mysli? my sme mali babysatku a neviem si vynachvalit, tie ergo nosice su uplna blbost total neprakticke a ten chrbat potom...ale asi mas na mysli nieco ine