Dieťa odmieta nosič

tatiana234
8. mar 2024

Ahojte dcera ma 5 mesiacov keď bola menšia ešte v pohode ale teraz v nosiči ani za svet vzpiera sa nervaci nosič mam menduca podobný typovo ako rischino neviem co by jej tak mohlo vadiť nastavený je podľa mňa správne.

maryetta
8. mar 2024

Moze vadit to ze nic nevidi. Predsa je to uz vacsie dieta. Zvedave. Chce vidiet to co je okolo.

ivangeline
8. mar 2024

V nosici boli uz len na spanok a vonku po 4m.

siska53
8. mar 2024

@tatiana234 tak ju nenut! Nemusi byt silou-mocou nosena! Daj ju do kocika, bude jej lepsie, lebo bude viac vidiet.

lenkakoc444
8. mar 2024

@tatiana234 tak ju tam nedavaj. Moj ma 16 mes a v nosici bol 3x.

julish
8. mar 2024

Skús iný nosič, moj synček neznášal všetky nosiče okrem sestric, tie miloval

svetlonos
8. mar 2024

Skusila si satku?

domak2
8. mar 2024

Skus ju tam dat sekundu pred odchodom a hneď vyjsť von

mullerova46
8. mar 2024

@tatiana234 niektorým deťom vadí že nič nevidia. Môj teraz 7 mesačný tiež prestal úplne akceptovať nosič keď mal cca 5. Teraz ho tam beriem vyvenčiť keď nervači a už neviem čo s ním. Počas cesty sa sem tam vzoprie ale vie to ako tak akceptovať. Ale skúsila by som na vašom mieste ešte iný nosič keďže manduca nemusí úplne pohodlne sedieť 🙂 dajú sa požičať alebo existujú stránky na FB kde mamičky dávajú testovať rôzne značky na týždeň 🙂

jaond19
8. mar 2024

@tatiana234 syna som nosila tak do 4m, potom uz ani za svet, niektore deti netoleruju ani kocik... nevyberies si.

mima1608
8. mar 2024

Moja dcéra od narodenia neznáša nosič aj šatku. Skúšali sme viac druhov. Nie každé dieťa sa rado nosí, tak ho zbytočne netráp, keď to nemá rád.

adrianap83
8. mar 2024

@tatiana234 moj syn nosič neznášal od 1.mesiaca, ani šatka nič. Skúšala som pravidelne, stále to skončilo mega revom. Raz, to bola u mňa laktačna, tak ta mi poradila, že chodiť, hupať, nech zaspí, že on si postupne zvykne. Tak po polhodine revu, zaspal v nosiči. Ja som na to nervy nemala. Strašne sa vzpieral, kopal....proste nie a .

domiklik
8. mar 2024

@tatiana234 ja sa ani nečudujem, ze tam nechce byť, ani ja by som v manduce nechcela byť, je to jeden z najotrasnejsich nosičov a s rischinom sa nedá porovnať (a to je rischino taky základ). Existuje XY lepších a aj pre teba pohodlnnejsich nosičov. Prepáč za úprimne slová, ale mala som manducu a potom som si zaobstaraja rischino flexible a nosím v ňom už 2 dieťa...

cimage
8. mar 2024

Kazdemu sadne iny nosic. Ja som mala manducu po starsej, ktorej sme ho kupili kvoli dovolenke, ale nebol vyuzity. Mala ho zacala akceptovat az od 4mesiaca. Potom som si kupila pohodlnejsi nosic v ktorom nosim doteraz (mala ma 2r). Skusila som aj Rischino, ale to bol pre mna este horsi nosic ako Manduca. Treba vyskusat viac druhov co sadne tebe a aj dietatu. Mozno satku by akceptoval.

yanni
8. mar 2024

Moja starsia dcera sa neznasala nosit. Skusala som mesiac po mesiaci a nic. Vydrzala len jeden tyzden ako 7 mesacna na lyzovacke. Ani nemukla. Asi vedela preco. Predtym a po tejto dovci uz nikdy viac. Zato najmladsia, ta sa nosila do roka. Ta to milovala. Bola urevane dieta ale v nosici ani nemukla. Vyskusala som niekolko, aj satky a satkove nosice, zakotvili sme tiez pri manduci. Bola stam spokojna od zaciatku az to konca. Ked nechce, nenutila by som. Aj ked, ja viem, je to pohodlne. Ale ked nechce, tak nechce.