Detský ergonomický nosič

tyrkysova_kobyla
27. mar 2023

Ahojte. Pozerám a vyberám nosič pre budúceho potomka, ale akosi sa neviem zamerať na to, ktorý bude ten najlepší. Moje kritériá sú, aby bol pohodlný aj na dlhšie nosenie (túry), takže niečo pevné s dobrymi popruhmi. Pozerala som Manduca XT, ten by možno vyhovoval, ale pomohli by mi aj vaše recenzie a skúsenosti. Díky!

xjakubikovak
27. mar 2023

@tyrkysova_kobyla za tú cenu nájdeš podľa mňa aj lepší. Pozeraj taký ktorý sa dá nastaviť aj medzi nožičkami čiže celonastavitelny. Ideál je vyskúšať si tvrdosť bedrového pásu niekomu vyhovuje mäkký niekomu úplne tvrdý. Mne napríklad vyhovoval mäkký pokiaľ nemal syn cca 9kg potom som to už nevedela zniesť,strašne ma začal tlačiť na ramenách tak som prešla na tvrdý- Moyo vyhovoval mi. Určite sú dobré značky- zumbucca, rischino, sestrice, belenka... Keď tak pozri FB stránky Nosíme naše deti a nosenie detí s láskou

amonet
27. mar 2023

@tyrkysova_kobyla ja by som pockala a vyberala s dietatom ktory vam sadne obom. nam sadol az siedmy testovany sestrice one

tyrkysova_kobyla
autor
28. mar 2023

Vdaka za skusenosti, baby.
@amonet mala som si ho vybrat skor, kedze to mal byt darcek, ale teda zvazim to. A realne si bola niekde na predajni si ich poskusat?

xjakubikovak
28. mar 2023

@tyrkysova_kobyla da sa v bratislave v babywear house ale možno amonet poradi aj ine miesto

sakaca
31. mar 2023

@tyrkysova_kobyla manduca určite nie, pre novorodenca vôbec. Vydrží, krátko, je strašne tvrdý, takže sa neprišlo sobie tebe a ani bábätku. Ako ti píšu ideálne vyskúšať v BA ešte aj v Babybum. Ja som spokojná s Rischino nosičom.

amonet
31. mar 2023

@tyrkysova_kobyla ja som mala aj z pozicovne z prievidze, a plus aj lokalna nosiaca skupina robi stretka