Deti v nosičoch

barcinka13
13. máj 2024

Ahojte, tie čo nosíte vaše bábätka v nosiči a keď zaspia viete v pohode s nimi napr variť, dať prať a fungovať cosi čo treba alebo sa len prechádzate po byte alebo sedíte? Ja som s mojou musela ísť na záchod a keď som si umývala ruky úplne ju trhlo. Totiž citam že niekto pomaly napečie chleba a kadečo ale ja si to akosi neviem predstaviť. Možno to chce čas ma 11 týždňov. Nespí v nosiči stále len niekedy keď ju už fakt nedokážem uspať a vyklopenie nie je vždy úspešne, tak niekedy sa radšej už nepokúšam ani o to.

danielittar
13. máj 2024

Ahoj. Keď bola dcéra menšia, v pohode som s ňou po dome fungovala. Dokonca som s ňou aj vysávala 😀 nevarila som s ňou, pri mojej šikovnosti som sa bála úrazu. Našťastie keď tuho zaspala, prehodila som ju do hniezda a ani si nevšimla. Teraz má už skoro 9kg, tak v nosiči je len vonku, doma sa nenosí.

bubuzu
13. máj 2024

@barcinka13 činností, pri ktorých mením polohu, ako rýľovanie, sadenie, keď si musím čupnúť keď dávam prať, ju stále aj ako 8 mesačnú budia. Ešte ale záleží na fáze spánku, tých prvých 15 minút cca spi najtvrdšie, vtedy môžem aj také robiť, potom, keď vidím, že spí plytššie, tak sa len prechádzam, popritom odložím prádlo, čítam, idem na záhradu.

bubuzu
13. máj 2024

Ale napr.minule som ju dala v čase spánku do nosiča a pokosila dvor krovinorezom.... Zaspala pri tom do pár minút a vôbec jej to nevadilo.

cimage
13. máj 2024

Cim je dieta mensie, tym je to jednoduchsie, lebo vacsie uz kopu nohami, rukami kradnu vsetko na co dociahnu 😁. Ale tiez som s nou nevarila, to by som sa bala, ze prskne olej, alebo ju opriem o horuce. Inak som fungovala normalne, ved ako inak pri dalsich 2ch surodencoch. Ja som ju zvykla vyklopit do kocika, tak ked aj zamrncala, tak som ju povozila na dvore a obcas spala dalej. Ona tie spanky aj tak mala mizerne.

barcinka13
autor
13. máj 2024

Wau tak to super teda ja som si len teraz vodu nabrala nehovorím že sa zobudí ale úplne ju vždy trhne..kávovar a práčku sa aj bojím teraz pustiť.. no odpadavam že vy kosite a kadečo 😀 a ja ani pracku neviem zapnúť

lossless
13. máj 2024

@barcinka13 syn v nosici byt nechcel, dcera ako mala celkom ano (do pol roka) ale ked zaspala tak jedine sadnut a citat knihu, vesat pradlo ci umyvat riad ju rusilo a budila sa

martyzpp
13. máj 2024

@barcinka13 mne to vobec neslo. Akakolvek cinnost mi prisla zdlhava a narocna ked som mala synov v nosici. Obdivovala som mamky, ktore to vedia ☺️.

bubuzu
13. máj 2024

@barcinka13 moju tiež budí zapnutie práčky, nabratie vody.. také zvuky, ktoré zrazu zaznejú do ticha. Ale keď už som kosila, zaspala pri tom. Keď som krovinorez nechtiac vypla a znovu ho chcela zapnúť tak ju trhlo tiež. Ale spala ešte tuho, tak ju to nezobudilo. Čiže šumy, ruch áut ju uspava, ale keď vedľa nás naštartuje auto, tak je hneď hore. Na to prídeš postupne, ako to ma tvoje dieťa.

haraburdova
13. máj 2024

Ahoj, ano, do nosica si ju davam vzdy az ked zacne zivat a normalne robim veci v domacnosti - do 10 minut spinka a ja pokracujem v tom co treba urobit. Jedine co nezvladam je vytiahnut pracku alebo vysavat, to by ju zobudilo 😄 Ale inak vsetko, navarim, pozehlim, umyjem riady, ked mi treba idem na wecko - toto robim vzdy opatrne a len ked mi fakt velmi velmi treba. Sadnem nasiroko a trosku sa kyvem aj tam 😄 Obycajne sa stale mierne pohupavam, to je taka diagnoza ze sa kyvam uz aj ked ju nemam ja ale muz tak sa kyvam s nim 😂😂😂 Do pozadia nam stale hra nejaka hudba, pri spanku pustam skor skladby a hudbu z filmov - nieco pokojne aby mala nieco do pozadia co pocula este ked bola bdela aby ju nezobudilo ked pustim vodu z kohutika alebo tak. A ked uz nemam co robit tak sa bud prechadzam po byte alebo si v stoji citam. Zo satky ju viem vybalit bez prebudenia do postielky ale z nosica nie, tak len pockam kym sa vyspinka uplne 🙂

thereisabear
13. máj 2024

Nejaké základné veci som zvládala, ale nebolo to až také jednoduchého ako to niekto prezentuje. Občas som žehlila alebo niečo uvarila. Nič si z toho nerob. Oveľa radšej som sa išla pri spánku prejsť, prospelo to obom. A na WC som chodila vždy pred tým, ako išlo dieťa do nosiča.