Ahojte 🙂 ,
chcem sa opýtať čo obliekate dieťatku pod zimný overal a či pod zimnú čiapočku dávate bavlnenú čiapočku.
Náš Timo má 7 mesiacov, budúci týždeň ideme do Tatier a budem ho musieť teda viac obliecť.Už je v športovej časti, iba ležká, sedieť ho nedávam kým sa sám neposadí.
Ďakujem za všetky odpovede. 😵
Ja som taká "zmrzlina", tak ja dávam pančušky, tepláky alebo flísky(podla toho aká veľká zima je), body a mikinu alebo sveter (zas podla zimy) a dávam len bavlnenú čiapku, ked dávam overal s kapucnou, v zime dám zimušnú. No a mám kombinézu so zatvorenými nožičkami, takže hrubé ponožky, alebo štrikované na tie pančuchy. No a na striedačku mám hlboký a športový, ked viem, že zaspí tak hlboký, na spodku mám hrubú deku a zakrývam tenšou, niekolkokrát preloženou. Dala by som aj fusak vo velkej zime, ale "drobec" nám akosi rýchlo prerástol na veľkosť 86, takže sa už nezmestí. Kedže mi nesedí, mám ho v golfáči na pololahu, a to ho radšej pripútavam, aby sa nejako nezošmykol a tak dávam zas len deky, lebo taký fusak nemám. P.S. bývam pod Tatrami 😀 😀
ja davam hrube frote pancusky pod overal a navrchu ma vzdy body s kratkym rukavom, tricko s dlhym rukavom, sveter - hrubka podla zimy, na to fusak a ked bolo velmi velmi zima tak este hrubu deku, ciapku davam len jednu ale hrubu zvnutra fleece, zvonka pletena, a este nakrcnik namiesto salu
Kedze lezi tak by som este jednu ciapku nedavala,keby sedel-mozno ano ale to by musela byt velikanska zima,co si myslim,ze na Sk nehrozi.Pod overal som davala-pancosky,ponozky,teplaciky take tensie,body s dlhym rukavom,tricko a svetrik a dala som ju do fusaku,ked fucalo tak aj namoznik ale to bolo -14stupnov ale to teraz este nehrozi
POd overal len pancusky plus body,mozno este nejake tenke tricko,alebo,este pod body tielko-podla mna uplne staci,netreba dietatko parit,a staci jedna ciapka,aj to podla pocasia,ci hrubsiu alebo tensiu,a ak ma overal aj kapucku,aj tu prehodis cez hlavu,ked lezi...tak aj to zohreje...
pod overal davam puncochy a napr.teplacky, na vrch body a svetrik ...a ciapku davam len jednu, zimnu...staci to uplne, netreba dieta velmi babusit.. 🙂