Čo obliecť do nosiča?

mamicka_1993
24. sep 2021

Ahojte žienky chcem sa spýtať čo obliekať v takomto chladnejsom počasí dieťatku do nosiča keď si vy na to dávate ešte budnu? Bábätko 2 mesiace 🙂

ofzuza
24. sep 2021

Bundu budete mat spolocnu?

mamicka_1993
autor
24. sep 2021

@ofzuza áno bud bundu alebo mikinu podľa počasia, mňa vlastne ani nenapadlo ze by som ju dala samostatne von 🙂 predsa len lepšie pri mne 😁

ofzuza
24. sep 2021

@mamicka_1993 tak potom o vrstvu voac ako mas ty pod tymi spolocnymi. Ja som rada davala merino, bo to drzi teplo aj ked je to mokre

kubjatka
24. sep 2021

Tak, ako píše @ofzuza, o vrstvu viac, ako máš ty a extra treba zabaliť chodidlá, ruky a hlavu. Moja má teda vkuse studené nohy, dávam jej do nosiča termo ponožky hrubé.

ailiba
24. sep 2021

@mamicka_1993 len netreba zabudnúť na "papučky". Ponožky sú málo.... My sme tak nášho trosku vytrapili😅... Potom mal chudáčik ľadové nozky

happymom14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ailiba
4. nov 2021

@happymom14 za mňa treba topánky. My sme skúšali všeličo a bez topánok mal vždy ľadové nozicky (a to nás syn nie je zimomravy).

kubjatka
4. nov 2021

@happymom14 áno, ja som kúpila v lidli termoponožky, a nemá studené labky a ešte máme aj capačky také s kožušinkou, ale tie sú jej ešte veľké, takže zatiaľ len ponožky 🙂 normálne má pančuchy a nohavice a na to ešte obujem ponožky a v pohode, veď zas nemá tie nohy von, ale sú pod bundou.

ailiba
4. nov 2021

@kubjatka aha, tak nás mal nozky vonku, nie v bunde a na to capacky.