Ahojte maminky 🙂 prosím, potrebujem radu. som na svojej prvej materskej a uvažujem, že malej kúpim detský nosič. nemam s tym ale ziadnu skusenost, u nas v rodine mali vsetci kociare. Strasne sa mi ale paci, ked ktosi ma dietatko v nosici. kamoska ma synčeka, ktoreho nosi v satke, ale to by som ja asi nedala, to viazanie sa mi zda strasne zložité :D Či? Mate s tym ktosi skusenost? zatial som len v stadiu, že pozeram na nete clanky co a ako, asi viac ten nocič, zda sa mi pevnejsi a jednoduchsi ako šatka.... neviem sa rozhodnuuut, ach jaj :D Ale strasne sa mi paci napriklad, co som citala, že niektore nosice su vhodne uz pre novorodencov a postupne sa daju nastavovat ako dieta rastie.
Dakujem vam vopred za kazdu radu 🙂
dakujeeeem 🙂
Ja odporúčam skupinu Nosíme naše deti aj na FB, príde mi to aktívnejšie 🙂
@ivetkamaminka Uviazať do šatky nie je problém. Treba si to len skúsiť naživo. A úplne stačí jeden základný úväz na bežné nosenie. Nemusíš ich ovládať 20 ako profi nosiace maminky. 😀
Alebo skús mei tai. Mne príde mei tai i šatka lepšie ako nosiče. Ale to je len môj názor - vyskúšala som toho už viac a teda nosiče nechávam pre manžela a väčšie dieťa, nie pre bábo. 😀
fúha, no neviem, čo som zatiaľ kukala ako viazať šatku, tak sa bojim, aby som to zvládla 🙂 Ale tak asi by som aj skúsila, keď to tak odporúčate 🙂 Ďakujem vám, kočky
pozrela som si nejaké videá na youtube, podla tejto maminky sa zda, že ide o uplne jednoduchu vec, s takou lahkostou to všetko viaže 🙂 https://www.youtube.com/channel/UClmg06N2L8-gsK...
@ivetkamaminka na začiatku sa ti to moze zdat narocne, ale neboj, po case to uz pojde jedna radost 🙂 ja nosim malu v satke a nedam na to dopustit 🙂
@klarastimejkou dakujem za povzbudenie 🙂 pojdem si vyskusat satku aj nosic a uvidime
Ja používam Manducu a som nadmieru spokojná. Je tam aj novorodenecká vložka a ako dieťa rastie dá sa prispôsobiť. Môžeš dieťa nosiť vpredu, vzadu alebo na boku. Odporúčam investovať do kvality či sa rozhodnes pre nosič alebo šatku.
@majdalenka23 je to prosim ta nieco taketo?
@ivetkamaminka ahoj, tiež nosím a bala som sa ako zvládnem viazanie, všetko sa naučiť dá a vôbec to nie je komplikované a praxou budeš viazať stále lepšie. Kúpila som aj nosič, hlavne pre mamžela, Rischino, látka je veľmi príjemná, ale ešte sme ho nestihli veľmi odskúšať. Takže ozaj bez obáv do toho.
@ivetkamaminka pozri si originál stránku manduca.cz ja som objednala z tade. Je tam veľký výber, čo ti najviac vyhovuje
ahoj,poslala som
ti pozvanku do slupino Nosime nase deti,tam sa vsetko potrebne dozvies;)Baby su tam super a ochotne vysvetlia a poradia🙂