Be lenka verzus Manduca

11. jún 2024

Ahojte, zienky. Mam požičany nosic zn. Manduca, malá je v ňom spokojná, niekedy aj zaspinka. Ma 5 mesiacov a cca 8 kg. Premyslala som nad kupou Be lenka nosica. Myslíte, ze mam donho investovat, ci ostat pri Manduce? Dakujem

klarissa25
11. jún 2024

Ak vám vyhovuje manduca tak načo experimentovať?

autor
11. jún 2024

@klarissa25 minule ma po nie velmi dlhom noseni bolela vrchna cast chrbtice, preto som rozmyslala nad nejakou novsou a vylepsenou verziou nosica. Manducu si kupila sestra asi pred 6 rokmi. Nosila prilezitostne.

lucia147852
11. jún 2024

Be lenku som nemala ale manducu áno a všetko bude lepšie ako manduca

katkaseiner
11. jún 2024

ja som mala zumbuccu - je velmi podobna manduce... bola som velmi spokojna...
pokial chces zmenit, skus najskor radsej - predtym ako kupis.
Isto su nejake nosiace maminy v okoli ktore ti ochotne pozicaju na den..

darkswan
11. jún 2024

Naj top su sestrice;)

bubuzu
11. jún 2024

Mala som manducu a teraz nejaký iný obyc.nosic a aj ten je miliónkrát lepší ako manduca. Tak ak plánuješ veľa nosiť, ja by som šla do niečoho lepšieho ako manduca. Skús niekde a uvidíš l, že je v tom fakt rozdiel.

sims122
11. jún 2024

Mala som manducu aj belenku. Manduca ma tvrdšiu látku, v lete deťom kus otlaci nožičky keď majú kratasy alebo sú len v plienke. Je v nej podľa mňa aj teplejšie. Na druhej strane mam pocit ze lepšie držala na mne lebo ta látka proste držala. Ja som mala belenku letnú takže ma hlavičke sieťka, na chrbte tiež sieťka takže na leto bola vzdušná. Keď som mala belenku tak už som manducu používala len ako náhradu. Ak ta boli chrbát možno si lepšie skus podotahovat a pozri sa ci máš dobre nastavený nosič, či máš babo správne a nemáš ho prilis nízko. Kamoška mi vravela ze belenka ma aj verziu s krížením takže tie popruhy sú do kríža a lepšie drží a neboli tak chrbát. To však nemám vyskúšané.

zaphyra
11. jún 2024

Ak ta boli chrbat, tak mas nieco nespravne nastavene. Urcite nic nekupuj bez oskusania, najdi si v svojom meste podporku a tam si budes moct poskusat rozne nosice. Ja mam napr Sestrice a som max spokojna.

autor
11. jún 2024

Mam to takto. Mozno mam bedrak prilis stiahnuty, kedze som prave dala malu dole a bolia ma krize. Manducu som si pozicala len kvôli zisteniu, ci sa vobec bude chciet nosit a rada by som sla do niecoho kvalitnejsieho. Sestrice su odporucane najviac ale ta cena.... z belenky som nasla nove s chybickou krasy za dobru cenu.

zaphyra
11. jún 2024

Za mna belenka nie kvoli makkemu bedraku, ked je dieta tazsie, tak sa prehyba a nie je to pohodlne.podla foto sa mi zda babatko malo podsadene a tu sponu na chrbte mas prilis vysoko, ta by mala byt na urovni lopatiek a viac zatiahnuta, nie za krkom. Tento nosic sa mi zda zvlastny... Da sa tam nastavit sirka medzi nozickami? Pridaj sa na fb do tychto skupin, tam ti skvelo poradia: nosenie deti s laskou, nosime nase deti.

lneviemmeno
11. jún 2024

Určite máš chrbtovú sponu moc vysoko, daj ju nižšie na úroveň lopatiek, a stiahni čo najviac sa dá. Toto veľa urobí, aj mňa bolel chrbát keď som ju mala zle, skús sa s ňou pohrať a možno pomôže 🙂 ja konkrétne mám Sestrice a úžasný nosič, ľahko nastaviteľný, ale cena je vyššia čo však zodpovedá kvalite

dominikamacakova
11. jún 2024

Načo akože kupovať? Nemáš kam dať €. Manduca je super nosič. Určite nie je kvalitnejšia žiadna blenka

mullerova46
11. jún 2024

Be Lenka nie je veľmi pohodlna pre mamičky ktoré majú úzke ramená lebo majú dosť objemné ramenné popruhy 🙂 za mňa je najuniverzalnejsi nosič Noma 🙂 mala som aj sestrice na skúšku a moyo ale naj bola Noma pre mňa 🙂 ale šatka je tiež super a dá sa kúpiť lacnejšie ako nosič no a ak už nosič tak by som určite šla do bazarovych lebo tie vieš kúpiť za super cenu aj skoro nové 🙂 poprípade si najprv vyskúšať nosiče a potom kupovať