Be Lenka s klasickým zapínaním verzus do kríža

miirkka1
28. júl 2020

Prosim vas uz mam konecne vybrany nosic ktory chcem,Be Lenka,len neviem s akym zapinanim.Vase skusenosti rada vypocujem.Teraz mam manducu ,aj pri prvej som ju mala,lenze tam to zapinanie na chrbte ma dost tlaci.
Prosim povedzte vase skusenosti. Velmi ma zaujalo zapinanie do kriza,pride mi ta vaha lepsie rozlozena,lenze radsej chcem vediet,ci je to tak naozaj.

Dakujem

trinneo
28. júl 2020

Ahoj, ja som si práve kvôli kríženiu kupoval BeLenku a môžem odporučiť, tiež som mala pocit, že sa lepšie rozloží hmotnosť a je to tak... ja som nepoužívala rovné zapísanie, ale manžel áno - viac mu to vyhovovalo. Ale podľa si treba nosič vyskúšať predtým ako si ho kúpiš, ja som mala požičané a vyskúšané asi 5 nosičov a tento mi pasoval najviac...

danka808
28. júl 2020

Kazdemu sedi nieco ine vies ako. Treba si odskusat najprv ako pisala trinneo aby si zbytocne nekupovala milion nosicov

emjee
28. júl 2020

Ja som nosila v case, ked okrem manduce a erga na trhu este skoro nic nebolo. Manduca sa da nosit tiez s prekrizenymi popruhmi. Navod tu od ca 38 sekundy:

https://www.youtube.com/watch?v=azs6shxDOOs
sonik123456789
6. aug 2020

Ja mam klasickú Lenku náš malý má 3 mesiace a cez 6 kíl a už teraz je to námaha. Ale som začiatočník tak som sa bála ísť do kríženia. Teraz trochu ľutujem