Baby Björn Mini a Baby Björn one

jannet07
8. júl 2024

Ahojte,viete mi poradit ktory nosic sa viacej oplati?
Mini je od 0- do 12 mesiacov.
one je pd 0- do 3 rokov?
Chce sa dvoj-trojrocne este nosit?
Ak sa rozhodnem pre One,nestrati sa babötko v tom nosici?
Predsa len to Mini je vyrobene pre novorodenca.Nebude mi to One velke?
Dakujem za vase postrehy a skusenosti.

skri
8. júl 2024

@jannet07 my máme One a dnes sme tam skúšali dať 11dňové dieťa a teda odložili sme ho na neskôr 🙈

larena
8. júl 2024

One bude urcite veľké..kúpila by som mini pre novorodenca..bol to jediný nosič v ktorom sa mi malá nestrácala keď bola úplne malinká😀síce som ju tam mala len zopár krat lebo ona nosenie moc nemusela ale bola som spokojná.A neviem či už bábo máš alebo ešte nie ale tak záleží od povahy poznam deti čo sa aj ako 2 ročne chceli nosiť..ale napr moja by asi vyskočila z kože keby ju chcem dať teraz do nosiča (má 16 mesiacov)

mullerova46
9. júl 2024

@jannet07 prečo vybrras práve tie 2? Nechceš sa obzrieť ešte po iných nosičoch ? 🙂

colsami
9. júl 2024

Mam One a babatko v nom bolo prvy krat v jednom mesiaci, ked malo nad 4kg. Ale nestratilo sa tam, je to tam prisposobene na male aj velke deti, presne navod co vtedy pouzijes/nepouzijes taka by babatko stratene nebolo a bolo dobre fixovane.

cookie29
9. júl 2024

Nechces pozriet skor nejaky kvalitny fyzio nosic? Mas aj super slovenskych vyrobcov (sestrice, rischino, belenka... napadaju ma ako prvi) a mozes aj vyskusat, nechat nastavit, su aj pozicovne...

nana8989
9. júl 2024

Podľa mňa radšej pozri iný nosič, toto isto nie je ergonomický nosič a za tu cenu vieš kúpiť omnoho lepšie a kvalitnejšie.. Rischino, belenka, moyo.. Napríklad.. Je ich mnoho..