Ahojte mamičky, Prosim o radu. Mam trojmesacne babatko a hladam vhodny nosic, v ktorom mozem nosit aj dlhsie. Ale ide o to, ze ma dost bolieva chrbat, tak hladam nieco naozaj pohodlne. Pri prvej dcerke som mala Mei-Tai, potom Karaush. Ale teraz by som chcela nieco lepsie. Zatial nosim malu v elastickej satke. Viem, ze na trhu je naozaj mnozstvo nosicov. Ale ako vybrat? Keby bola nejaka tabulka, kde su hodnotenia, alebo recenzie. Dakujem krasne 🙂
@xxxxxnnnnn Dakujem 🙂
@xxxxxnnnnn to je síce pravda ,že sú odborníčky ale keďže sú majiteľky jednej značky tak prevažne budú logicky odporúčať ich značku. 😉
@yanka2828 akú veľkosť nosi dcérka? Lebo sú nosiče, ktoré sú vhodné od narodenia a aj nosiče ktoré sú vhodné od veľkosti 62 respektíve od 3-4 mesiacov. Ideálne je si nosič alebo aspoň 3 pred kúpou vyskúšať. Každá sme iná proporcne, iné sa nám páči, každé dieťatko je tiež iné a teda nám vyhovujú rôzne nosiče. Ja som 2 deti odnosila v Rischino, ale vyber ako píšeš je široký a bolo by ho fajn zúžiť práve tým ze aspoň jeden až dva vyskúšaš a budeš vedieť co ti ne/vyhovuje.
Niekolko som vyskusala, nakoniec som sa rozhodla pre Lenka 4ever. A som spokojna, je naozaj pohodlny. Malu som v nom mala 4 hodiny a ani ma nebolel chrbat. Len to zapinanie na chrbte je trosku krkolomne. Ale zvykla som si 🙂
Ahoj, vlož svoju otázku sem https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Je to koníkovská poradňa o nosení. Kočky sú odborníčky a pomôžu Ti.