Maminy, poraďte mi prosím. Syn ma 3 mesiace a začal spavat iba v nosiči. Večer zaspáva na prsniku, spi so mnou v posteli.
Odmalička som ho dávala do kočíka, bol zvyknutý spať fam aj niekoľko hodín. Posledné dni mi však inde ako v nosiči nezaspi a nepospi.
Kúpilo sme aj rockit, aj kidvak, máme asi všetko na zaspávanie a spánok a napriek tomu nič nepomáha.
Ako sa dá vybrať bábätko z nosiča tak, aby spalo dlhšie ďalej?
Ďakujem
@kvetinka719 neviem, mne sa to nikdy nepodarilo...do par minut bol hore
@kvetinka719 ja som napr. naopak od euky mohla syna rozopnut aj z kocika, z fusaku, overalu, vyzliect z ciapky,.. a nezobudil sa.
To su deti a deti. Niektorým mozes aj bubnovat pri postielke a nezobudia sa, ine sa zobudia, ked ti o dve izby vedla lyzicka spadne na zem
Ja som nosic na chrbte rozopla a syna som aj s nosicom dala na postel. Este som potom Bola chvilu o neho opreta, aby citil ten tlak, zakryla som ho dekou a spal.
Na brusko.
Bud na brusko,alebo velmi rychlo,nech si to nestihne uvedomit a strcit prsnik do pusy 🙈
@kvetinka719 Ja ma 2 deti. Prvy ked tuho zaspal ( cca10 minut) odopla, vylozila. Druhy ani za pana. Skusala som to rok 🤷
@zuzuliennka1 pro dcére som chodila po špičkách keď spala v byte, spadol mi pukanec na dlážku a bola hore🙂
Ja som to robila tak, že som sa nahla nad posleľ, ako by som si chcela ľahnúť na brucho, nosič som odopla a malú som prikryla hrubšou dekou aby cítila tlak. Ale mne malá spala aj sama, keď som ju dala do zavinovačky - presnejšie ulitky.