Aké oblečko prichystať pre bábo? Ešte zimné? Alebo prechodné?
Ahoj, my sme sa narodili koncom aprila a najviac sa mi osvedcili overaliky, bodycka, ktore sa dali zapinat spredu, nie cez hlavu, lebo to novorodeniatko je take krehucke a mali sme taky kabatik navrch, takto sme odchadzali aj z porodnice zabaleny v perinke a este som ju mala prikrytu dekou. Doktorka nam na prvej poradni povedala ako ju mam obliekat, ze bodynko, ponozky,overal, perinka, decka, ciapka a moze ist do kocika... sem tam ked sa mi zdalo, ze je chladno, dala som jej svetrik este... 🙂
Drzim palce, nech vsetko prebehne v poriadku a bez komplikacii...
Ahoj mne sa maly narodil 7 aprila ja som malemu obliekala kosielky tie su najlepsie tie bavlnene, bodycka by som mu este nedavala je to moc malinke jednoduchsie sa oblieka ta kosielka takze ja som mu obliekala kosielku svetrik cvernovy podla pocasia ked bola este moc zima tak strikovany a nato dupacky zabalila som ho do perinky a este do fusaku ked bolo teplejsie tak som ho mala len v perinke zakriteho dekov hrubov a v kociku som mala este pod nim deku takze uplne ti staci prechodne oblecenie a ponozky mu nemusis davat ma krehku nozicku niektore ponozky maju pevnu gumicku a to nieje dobre pre take male nozenky
Vieš ako sa hovorí, že ani srnka netuší 😉 ja som rodila 28.marca, po príchode domov, som chodievala kočíkovať s fusakom hrubým, ale už len krátko. Kombinézu som nemala na malinké, len svetríky (štrikované, ako inak) a mala som ho v perinke, takže vybavené 🙂 ale také, že body na 3-6m, to skoro ani neobliekol, lebo prišlo leto, horúčavy a chodil von len v bodynkách s krátkym rukávom.
Inak tá prvá výbavička klasika, košielky, dupačky. My bývame v dome na prízemí, takže sme mali dosť chladno. A... som si spomenula teraz, som mala taký froté overal, nie hrubý, ale taký teplejší a ten som potom dosť využila, aj froté súpravičku. 😎 ale pozor, ja bývam pod tatrami :D