Aká je šatka hoppediz?

3kitty3
4. jan 2013

Caute aky mate nazor na satku hoppediz nieje velmi tvrda ?

angua27
4. jan 2013

ahoj, ja som mala prvú aj druhú šatku hoppediz a boli sme s malým obaja veľmi spokojný. druhú šatku, čo mám už vyskúšalo medzičasom niekoľko ďalších mamičiek a detičiek a nik sa nesťažoval na tvrdosť. tkanina je pevnejšia a môže pôsobiť tvrdým dojmom, ale je veľmi príjemná. 😉

cacika
5. jan 2013

@3kitty3 hopediz je perfektná ked je zanosená. nová je tvrdá. ja som s nou bola velmi spokojná, dobre sa viaže, netlačí, nepovoluje, udrzi v pohode aj tazke dieta. jedine co mi vadilo bol hrubsi uzol, preto som viazala len jednoduchy ale ani tak mi nikdy nepovolila.

3kitty3
autor
5. jan 2013

@angua27
@cacika kocky a nerobí sa veľký uzol?

cacika
5. jan 2013

@3kitty3 ale hej, je dost velky. v jednom cipe je vsite este take vrecko na drobnosti, to mi tam prekazalo pri viazani, bolo to uz dost hrube. ale da sa odparat... no ja som satku potom chcela predat, tak som ho nechala.

angua27
5. jan 2013

@3kitty3, jéééj, tak to si už poriadne nepamätám. ale tuším bol trošku väčší.

ivula7
5. jan 2013

@3kitty3 mne osobne vyhovuje viac ako jemnejšia šatka, pretože má pevnú väzbu, ktorá vyzerá byť priam nezničiteľná 😉 Jednoducho pri nej mám pocit, že mi bude slúžiť dlho a nemusím s ňou manipulovať "ako v rukavičkách" 😀 Ináč, ak chceš zanosenú, tak v bazári je ich pár na predaj a možno aj inde by sa našlo 😉