Dobrý deň, mám 9 mesačného syna a za svet nechce byť v nosiči. Už sme kúpili aj druhý typ nosiča, a ani v tom nechce byť. On proste milujem byť v kočíku. Tam cez deň aj spí. Strašne by mi to uľahčilo život, keby som nemusela stále všade vláčiť zo sebou kočík, keďže cez deň veľa chodím, vybavujem, na nákup, atď. Dá sa naučiť dieťa, aby bolo v nosiči? Alebo mi ostáva už len všade nosiť stále kočík. Je vlastné šanca, že si tam ešte zvykne, keď už má 9 mesiacov. Ďakujem za rady.
@nikusiak9 Ale my sme už aj kúpili ďalší typ nosiča, v žiadnom nechce byť. Akonáhle ho dám do akéhokoľvek nosiča, strašne vrieska. Proste nechce tam byť 😭😭 V kočíku to zas miluje byť, tam spí aj cez deň, len mne by strašne uľahčilo život, keby chcel byť v nosiči. Zaujímalo by ma, či je vlastne nejaká šanca ešte či si zvykne, keď už má 9 mesiacov? Ale asi nie! Minule doslova vrieskal na celý autobus, keď sme šli zo škôlky syna zaniesť ráno, kým som ho nedala do kočíka 🙈🙈
MOja tiez nechcela byt... ten cas tak rychlo prejde, ze fakt by somt o nesilila a kocikom sa dnes fakt vsade dostanes. Moja nechcela byt totalne v ziadnom. Ziadnom. Od malicka.. skusala som aj rozne typy, aj satky.. no nic.. autosedacku napr. nezniesla asi do 8m... to revala ako pavian do bordova, ak som ju do nej posadila... (aj doma, len tak, nech si flasu vypije v tom.. ). A to inak neskutocne kludne dieta bola...
@silvi300 tam nejde o to ze byt v noisici ale veladeti vrieska kym nie je presne upraveny nanho aby tam mal ergonomicku polohu. nasa sa vrtela a revala a potomked nastavili uz bolo vsetko ok. a ked sedi 9m uz mozes aj na chrbte mat. skuste podporku alebo poradkynu na nastavenie a ake nosice mate?
preco ti vadi, ze chce byt v kociku? sak dnesne sportaky uz kupis aj super lahke, ovladatelne, prejdes s tym vsade ... asi nerozumiem 🙂
@simca06022011 Aj môj je veľmi dobrý, od narodenia, veľmi kľudný chlapček, ale nosič ani za svet žiadny nechce 🙈🙈 On v kočíku spí doma cez deň, miluje byť v kočíku 🙈
@silvi300 mam tiez 9 mesacne dietatko a neviem ako by som ja nutila,chce sa hybat,zvedave su ...
Prvá vec je aby bol nosic správne nastavený. A druhá ťa že čím neskôr začneš dieťa nosiť, tym dlhšie si bude zvykať. Najprv treba dať len na chvíľu keď má dobrú náladu a napr tancovať s ním atď.
Ja sa smejem, prepac, ale moja chcela byt iba v nosici a ja som tak tuzila, aby bola v kociku, ze ako by mi to zjednodusilo zivot :D
Niektore deti maju proste rozum ako napr. to tvoje ....vie, ze nosic je na p..u.... prepac.. ale tak to je...
@silvi300 bud rada, že chce byť v kočíku, tam zmestíš kopec vecí, náhradné oblečko, nákup, fľašu s vodou, atd. ja neviem, mne kočík úplne vyhovoval, dala som tam všetko, moji tiež v nosiči veľmi nechceli byť, teda vydržali tam tak 15-20 minút a potom revali, tak sme kočíkovali do 3 rokov a v pohode, kamoškina malá nechcela byť ani v koči ani v ničom, len na rukách ju vláčila, to je oveľa horšie 😉
Zachvilu bude chodiť a už nebude chcieť ani kočík 🙂 len vydržať. Za mňa je už veľký do nosiča už by sa mal hýbať