Ahojte mamičky 🙂 máte niektorá skúsenosť s týmto kočíkom? 🙂 našla som tu jednu diskusiu ale písaná minuly rok a vtedy ešte si ho každá len kupovala 🙂
@petra_drozdova ahoj .. bola som v predajni a za mna je nanom super že je v oboch smeroch a že je maličký keďže ja tiež niesom najvyššia 😄 a aku farbu si mala ? Lebo že sivý je ako koberec a ten som aj skúšala a tiež mi taký prišiel 😂 ale že čierny je super
@tinaninamarek objednala som sivý a presne ako koberec, materiál 😁 už len to má odradilo a rúčka sa strašne hýbala, ja som sa nakoniec rozhodla pre x Lander pulse, tiež je v oboch smeroch, konštrukcia pevná, síce je ťažší ale s materiálom a konštrukciou sa to nedá porovnať 🙂 preto radšej treba vyskúšať v predajni..
@petra_drozdova musím niekde v obchode nájsť ten vás že si ho vyskúšam 🙂
Mame, zatiaľ využívaný len s hlbokou vaničkou a uplna spokojnosť. Využívaný je v meste, po rozbitých chodníkoch, nič nehrka, vsetko drzi. Je menší, zmesti sa do vytahov, ľahko sa zlozi, jednou rukou lahko ovláda, takze na naše podmienky vyhovuje
@pralinka86 a máš čierny alebo sivý ? 🙂
@tinaninamarek tmavo sedy, ale mne bola farba v podstate ukradnutá pri tomto, vsetky su neutrálne, to mi stačilo.
Ahoj. Ja som si ho objednala a rovno aj vrátila 🙂
Za mňa materiál - nič moc a konštrukcia labilná, niektoré mamičky si ho pochvaľujú, no najlepšie je si ho vyskúšať v predajni 🙂