Ahojte, chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenost s kupou znackoveho kocika v Polsku. Konkretne mame zaujem o Jane T- Rider 2012 ktora je lacnejsia v Polsku ako u nas. Je to presne to iste co vozia ku nam ? Alebo je ta kvlaita nizsia? vedel by mi niekto poradit? Dakujem
Nieje to vždy ale v spotrebnom tovare majú poliaci niekedy lepšiu kvalitu ako my. Odporúčam kúpiť v Poľsku
urcite kupit v polsku, oni si davaju nizku marzu, preto su tam aj znackove veci lacnejsie ako v inych krajinach a kvalita rovnaka
nejde o kocik vyrobeny v polsku ale o kocik vyrobeny v Spanielsku do Polska dovezeny. skor mi ide o to ci sa tam nedovaza nizsia kvalita ako ku nam ako napr vieme ze sa ku nam dovazaju Bata topanky nizsej kvality ako do inych krajin, dakujem
Baby, prosim Vas neviete mi poradit nejake stranky v Polsku kde by som si mohla kupit produkty od Jane? Dakujem 🙂
@sasha226 Ak mate moznost, jednoznacne radim kupit v Polsku! Kvalitou je taky isty, ako tie co vozia na SK (kedze sa tam vyraba 95% kocikov). Moja sestra mala pred 14. rokmi hlboky pruteny kocik z Polska. Tu sa to predavalo za 7 az 10 tisic vtedy este v korunach. My sme jej to kupili za 3 tisic. Mala iba jednu dceru, ale kocik je vo vybornom stave. Teraz sme to dali prerobit na kolisku, kedze nam to nevojde do vytahu :D a vyzera uzasne! Takze by som urcite nevahala! 🙂