Zmena hlbokej vaničky na športový kočík

feketka
20. okt 2022

Ahojte, pokukávam už po kočíkoch a všimla som si, že pri mnohých sa dá urobiť z hlbokej vaničky športová časť. Veľmi sa mi to nepozdáva, ale nemám s tým skúsenosť. Z praktického hľadiska je fajn mať len jednu časť, ale nepokazí sa to o to rýchlejšie? Čo si o tom myslíte?
Pre lepšiu predstavu prikladám video ak neviete o čom hovorím :D

https://www.youtube.com/watch?v=KyiribU2IJg
liloastitch
20. okt 2022

@feketka pri prvom synovi som mala takýto 2v1 kočík. Pre mňa to bolo praktické, pokaziť sa nepokazilo nič, kočík už odvozil tri deti a stále funguje ako má. Akurát tá športová časť dlho nevydrží. Je malá, čiže tak či tak som neskôr menila za športový.

feketka
autor
20. okt 2022

@liloastitch vazne? tak to rada pocujem 🙂 a nie je ta hlboka vanicka aj jej spodok nestabilna? Nemalo by to mat babatko trochu pevnejsie na chrbatik?

liloastitch
20. okt 2022

@feketka neviem ako iné kočíky, ale náš mal ten spodok z plastov ( nebola to len látka), na to išiel ešte vrchný madrac, stabilné to bolo ako pri bežnom kočíku.

feketka
autor
20. okt 2022

@liloastitch jasne, a je to vhodne aj do zimy? Ja rodim na konci februara, tak ci to nie je tenke

aknamorka22
20. okt 2022

Ja po skúsenostiach s dvoma deťmi určite odporúčam, ak chces kúpiť dvoj/troj kombináciu, tak takú, kde sa dá športová časť zložiť spolu s podvozkom. (Napríklad Zopa Move). Lebo každého po čase prestane baviť neustále skladať osobitne športovú časť a osobitne podvozok a kupuje športiak. Navyše to zaberie hrozne veľa miesta. Čiže ak chces mať len jeden kočiar, pohladaj takýto 🙂

siska53
20. okt 2022

@feketka Ja som taky kocik mala, kde sa da prerobit hlboka cast vekmi lahko na sportovu a bola som prespokojna!

feketka
autor
20. okt 2022

@aknamorka22 @siska53 dakujem dievcata, budem o tom teda premyslat ci ist touto cestou :D

nttnnt
20. okt 2022

@feketka ja mam take TKF a rozhodne sa neznicilo nic..ten kocik je doslova tank a nemecka kvalita v jednom

liloastitch
20. okt 2022

@feketka tiež mám termín vo februári,teraz som brala kočík väčší s veľkou vaničkou. Do tohto typu býva fusak tesný a tiež mi prídu tenké. Prvý syn bol v polovici marca, na to obdobie to bol ideálny kočík.