Zapínanie fusaku v športovom kočíku

zankalh
2. nov 2023

Zeny,prosim vas poradte mi.Mam dva fusaky a oba maju len tie male vyrezy na pasy(zakruzkovala som na foto).Ale potrebujem zrejme vyrezy take,ake su na foto na pravej strane/foto je z netu).
Zapinanie pasov mam taketo(prikladam foto).
To mam kupovat novy fusak,co co mam robit?

kkovacovak
2. nov 2023

@zankalh no podľa foto by to malo sedieť. Čo konkrétne nesedí?

zankalh
autor
2. nov 2023

@kkovacovak na foto,kde je moja mala si vsimni,ako su horne pasy.To sa neda pouzivat na fusak,ktory ma len take dierky,ako som prilozila foto z netu a zakruzkovala

kkovacovak
2. nov 2023

@zankalh akože tie dierky sú a inom mieste ako sú vedené pásy? Lebo 99% kočíkov má rovnaké pásy a fusaky sú tomu prispôsobené. Preto tam máš 2 nad sebou.

zankalh
autor
2. nov 2023

@kkovacovak mozno som to blbo napisala.Takto vedu bezpecnostne pasy,ako som nakreslila.To tam nema clovek ako prevliezt po bokoch.Fusak by musel mat dlhe pozdlzne diery ako su na pravej foto tej podlozky

zankalh
autor
2. nov 2023

@kkovacovak pozri si toto video.Tu sa daju tie pasy na kociku odpojit,aby mohli pripevnit fusak.To sa da urobit na kazdom kociku? 🫣
https://www.feedo.sk/quinny-fusak-sand/

kkovacovak
2. nov 2023

@zankalh aha takže problém nie je v umiestnení dier ale v ich veľkosti? Ja mám rovnako veľké diery aj klasicky zapínanie ako ty a prepchala som to. Nedajú sa ti chrániče odopnut? Ja som ich len tak zložila a prevliekla. Spodnú sponu som pretiahla bokom.

kkovacovak
2. nov 2023

@zankalh ale veď aj tebe sa musia dať odpojiť. Buď je to tam pri spone alebo ich prevlečieš opierkou.

kkovacovak
2. nov 2023

@zankalh aký je to kočík?

zankalh
autor
2. nov 2023

@kkovacovak ja to mam na pevno prave.Jedine ze by sa to dalo odpojit niekde vzadu na kociku?

zankalh
autor
2. nov 2023

@kkovacovak riko basic montana

karmen118
2. nov 2023

@zankalh chrániče musíš dať dole, buď sú na zapínanie alebo vytiahneš popruh z nich a potom to pekne ide, keď poprevliekaš popruhy cez podložku/fusak , chrániče dáš naspäť, aspoň takto som to mala na všetkých kočíkoch. Ja som mala zrovna tie chrániče také, čo sa museli stiahnuť dole, bola to otrava, dlhšie to trvalo, ale dalo sa to.

zankalh
autor
2. nov 2023

@karmen118 rano sa na to este raz pozriem.Dakujem za tvoj cas 🙏

karmen118
2. nov 2023

@zankalh A ešte som si spomenula, že môj prvý kočík čo som mala, tak som normálne musela dať dole tie plastové ukončenia, ktoré sa zaklikávali do zapínania, aby som dokázala stiahnuť vôbec tie chrániče pliec dole lebo mi nešli pretiahnuť cez tie plastové koncovky. Keď som všetko prevliekla, zase navliecť chrániče a nakoniec tie ukončenia dať naspäť. Len ja som mala iný typ zapínania, ako máš asi na kočíku ty, z vrchu sa naklikávali pásy a aj z bokov. Snáď ti rada niektorej z nás pomôže.

euka210
2. nov 2023

@zankalh ja v tom nevidim problem...su tam otvory na 3bodove i 5bodove zapinanie. Ja som mala stale taky kocik, ze mohlo byt 5bodove alebo len 3bodove zapinanie...vrchne ramienka sa pripevnili dole a teda sa to dalo rozobrat a prevliect ako bolo treba...vrchne zhora, bocne z boku, dolne zdola a potom som naspat pospajala.

kkovacovak
2. nov 2023

@zankalh skús pozrieť návod lebo určite sa to musí nejako dať. Mne sa dá odpojiť ten zvislý pás od vodorovného pri zaklikavani a išlo mi to tak zatiaľ na každom kočíku. Keby si na nič neprišla tak prosté zozadu vyvliecť

kkovacovak
2. nov 2023

@zankalh takto nejako ti to nejde?

ajsha123
2. nov 2023

@zankalh ja mám ten istý problém na kočíku a neide to rozdeliť, ako tu niektoré radia. Tie popruhy sú napevno, síce ako 5 bodové, ale nedá sa to prevliect. Kupovala som kvôli tomu fusak, ktorý ma ten dlhy pás... A to som mala doma 3 fusaky (staré) s tým otvorovym...

zankalh
autor
3. nov 2023

@euka210 ale ja mam vrchne a bocne na pevno.Je to proste jeden celok a to cele sa zapina do dolneho

zankalh
autor
3. nov 2023

@kkovacovak nie.Vrchne a bocne su ako jeden celok,ktory sa zapinando spodneho

zankalh
autor
3. nov 2023

@kkovacovak takze jedine zo zadu do budem musiet odpojit 🤷‍♀️

zankalh
autor
3. nov 2023

@ajsha123 presne tak.Konecne sa tu niekto ozval,co ma ten isty problem.Tak je jedine riesenie a to vyvliect zo zadu.A to je teda super,robit to,ked niekedy je chladno,niekedy nie a pod.

ajsha123
3. nov 2023

@zankalh tie fusaky s tým dlhým otvorom s týmto počítajú. Ku kočíku Rob revolution mám originál Britax fusak. A nasla som aj značku Lodger, tiež to tam majú tak urobene. Lodger su aj menšie fusaky aj väčšie, treba si na to dať pozor

zankalh
autor
3. nov 2023

@ajsha123
Ja si to dam spravit krajcirke a budem mat pokoj

ajsha123
3. nov 2023

@zankalh ja som sina jednom z tých starých fusakov urobila otvor sama, nožnicami, krajčírka mi to zazila. Ale zostala tam diera, veľký otvor, fucalo odtiaľ. Tie spomenuté originál fusaky to majú riešené tak, ze cez ten otvor je tvojita vrstva plus suchý zips. Ten suchý zips to drží a nefuci odtial

zankalh
autor
3. nov 2023

@ajsha123 poviem to krajcirke,aby to nejak tak urobila.Dakujem 🙂