E-kociky.sk su cista katastrofa po 13 dnoch ma informovali pri dodani do 15 dni ze tovar ktory som ai objednala uz nemaju a ani im ho nenaskladnia a ze mi teda daju iny na co som povedala ze isto nie. Idealne take , a ktorymi mate aj dobru skusenost.
Pozerám že si z BA. Máme tu tie kočíky na zlatých a veľký Babymarket. Radšej by som kúpila osobne ako cez net.
@gabrieluskka ahoj, ja som objednala všetky moje kočiky z obchodu kočíky Adoli.Velmi príjemne predavačky, rýchle doručenie, a najlacnejsie mi predali trojkombinaciu anex cross z limitovanej serie+ darček fusak a rukavice ku kočiku..z mojej strany maximalna spokojnosť
@ivkazba kociky v shopping palace myslis? Tie su zrusene, v juli sme sa tam zbytocne trepali..😕
Jednoznačne Baby-Merci.sk, ak by sa s kočíkom počas 3 rokov aj niečo stalo, po dobu opravy dovezú náhradný 🙂
@leuska0910 pozerám teraz že sú presťahovaní
4mama&baby. Maju aj kamennú predajňu v Trnave. Veľký výber, super ceny. Maju aj množstvo iných potrieb pre bábätko a maminky. 😊
Za mna určite odporúčam eShop www.minre.sk. Majú skvele ceny a promtný prístup. Vecicky u nich som nakúpila za polovičné ceny ako v predajniach a je to presne to isté.👍
@leuska0910 nie su zruseni.. len sa prestahovali na vajnorsku
Ja som kupovala v predeti.sk a som spokojná majú eshop ale aj kopec predajni a da sa použiť zľava spokojná mamicka čiže nákup môže byť ešte lacnejši. Plus na stránke majú chat kde aspoň mne vždy poradili co bolo treba.
@leuska0910 kociky.sk su prestahovane ale maju icg velmi malo na predajni, bola som osobne. Kocim mam vyhliadnuty len uvazujem ze odkial objednat
@gabrieluskka my sme kupovali z mravcek.eu
@gabrieluskka presne aj ja takto pozriem na predajni a objednám online, pretože na nete kúpiš presne to čo majú v predajni, ale za polovičné ceny. Ja mám overený eshop minre.sk a zatiaľ som bola nadmieru spokojná. 🙂
@gabrieluskka určite aladdin alebo vandastore ty majú aj veľkú predajnú v ba
www.aladdin.sk alebo www.kociky.sk