Ahojte má niekto tento kočík xlander move 2012? Aké máte skúsenosti celkovo s xlandermi? Uvažujem medzi tymto a jane. ďakujem za odpovede....
tak rozmýšľam nad jane muum alebo jane slalom reverse. Nemáš skúsenosti s týmito typmi?
@liska111 Tak my mame x-lander, ale starsi typ trojkombinaciu... sme s nim maximalne spokojni...je troska tazsi, ale manipulacia je dobra, skladatelnost je tiez fajn... moj nazor... nemenila by som... je to sice polsky vyrobok, ale dobry.. kupovali sme ho v roku 2010 a vysiel nas 560 eur...je sice pravda, ze sme mali zlavu asi 70 eur, ale do kocika sme chceli investovat... pre nase prve babo🙂 myslim, ze tieto nove typy maju vyhody... aj ta sportova cast sa da otocit...
@liska111 mne sa zda dost priestranna... ide az do lahu, velmi to nevyuzivame, ale da sa... maly sa narodil v decembri a vanicku sme vyuzivali asi do polovice marca, do aprila... farby su stale take ako, ked sme ho kupovali... my mame volcano, to je hnedo-oranzova farba.. neutral🙂 mne sa ta nova kolekcia velmi paci... ale zatial mame tento, je dost zachovaly a este len planujeme druhe babatko...je tam aj dost odkladacieho priestoru, myslim "kosik" dole... je to moj nazor, moj pohlad, som naozaj spokojna...
@liska111 mala som jane slalom ale nie reverse no velmi ma neohuril...tieto reverse verzie su uzsie,,cize to ze si mozes sportovu cast otocit je na ukor sirky lozka...ale to nieje az taky problem
pozeram ten muum,,ale sa mi zda ze nema nafukovacie kolesa
a nepozerala si ci na ten novy x lander pasuju vanicky zo starych typov?? tym by si mala kocik lacnejsi ak kupis vanicku na bazare,,hm??
@liska111 nie som si ista ci to bol 2008 alebo 2009...mne vadila mala strieska aj maly kosik,,no najviac mi vadilo sedenie a riesenie madla. sedenie bolo mierne naklonene do zadu a madlo vysoko co mojmu malemu vadilo lebo rad sedel v kociku tak ze sa drzal madla a pozeral.v tomto sa stale mrvil a nevedel si najst miesto
ale myslim ze tie otocne verzie maju sedenie vodorovne a aj to madlo uz je nizsie
hlavne si pozeraj polohovanie rucky a najvyssiu polohu ,,vanicka na kocikoch niekedy byva vyssie ako sporrtova cast lebo sa naklikava na adaptery
Aj my sme uvazovali na Xlanderom, ale move ma podla man hrozne malu uzku vanicku....
Bol dlho favorit, ale nakoniec sme si vybrali inak.
@zuzikkaa tak uvidime,co nakoniec kupime. Pri prvom synovi som kupovala kocik z polska,ale jedina vyhoda bola velka vanicka,maly v nej bol 8 mesiacov,a to hlavne cez zimu,pretoze bol julovi, takisto aj malinka sa ma narodit v juli. Ale ked si vezmem tie dnesne vanicky napr. Jane transporter tak neviem neviem. Mne hlavne zalezi na pohodli dietatka, tak ako kazdej maminke. Tak som vazne zvedava ako to dopadne s tym kocikom🙂))
@shmoulinka myslíš hlbokú vaničku na xlanderovi? Je podľa teba menšia ako jane transporter? A môže, vedieť aký si nakoniec vybrala kočik? A ako na teba ten move zapôsobil? Ja som ho zatiaľ naživo nevidela
@liska111 ja pri kociku rozhodne nepozeram na vanicku...myslis ze ju nejak extra v zime ochrani??? ved vanicka je cca na pol roka a sportovu cast vyuzivas aj 2 roky ,,tu si treba vsimat
co je na tom ze sa ti v zime nezmesti do vanicky,,das fusak deku a nanoznik a ides...ved nebudes vonku 3 hodiny cez tu najvacsiu zimu 😉
ja som tiez prvy kocik mala polsky ale po roku som menila 🙂
Tak v sobotu idem nejaké kočíky popozerať tak uvidíme, čo nakoniec kúpime 🙂))
@liska111 Ahoj,ja meriam 187cm a moj chlap 190cm.Mala som ten isty problem co ty.Zaroven som hladala kocik aj to terenu a aj do mesta,takze umele kolieska nepripadali do uvahu lebo tie maju problem uz len po strku...Chcela som dalej aby mal kocik kvalitne odpruzenie a velku vanicku lebo budeme v zime potrebovat aj do fusaka babo balit.No zas sme chceli nech ten kocik nejak aj vyzera a tak sme sa rozhodli pre X LANDER X MOVE 2012 vo farbe australia.Videla som ho nazivo,poslusala som si ho je paradny a som rada ze sme kupili prave ten.Neboj sa nic,Je to kvalitny kocik spanielskej znacky (on sa len vyraba v polsku).Ja som sa hlavne bala ze ked budem tlacit ten kocik aby som nekopala dole do ten tycky medzi kolesami lebo mam dlhe nohy, ale je to v pohode a ta teleskopicka rokovat sa da dat fakt super vysoko.Podla mna mu nie je co vytknut
@maleusko wau mas uplne take iste naroky na kocik ako ja... stale som mala vybraty x-lander, ale ked som videla Move tak som si to rozmyslela - ta vanicka vyzera byt naozaj malilinka ... momentalne ma to viac taha ku Gessleinom - sice su skarede ale vyzeraju uplne pohodlne a maju dutinkove (asi sa zle vyjadrujem - proste nie nafukovacie) kolieska... ale ked vidim u niekoho starsi X-lander tak sa vzdy obzriem lebo sa mi skratka paci...
@maleusko aj to je moznost - zial som ale nenasla este obchod kde by starsi x-lander mali vystaveny -zatial som videla len move v kocikove. Ale v podstate som rozhodnuta ze kupim kocik z bazaru kedze pri nasom dedinskom terene by mi bolo luto noveho kocika. Takze to asi ostane pri tom aku ponuku najdem s tym ze ho chcem prebrat osobne.Kde si x-lander videla nazivo?
Maju starsi modek v OC LAUGARICIO v Trencine a novy model som videla v Nitre v OC CENTRO
@maleusko Tak to je super,ja meriam len 178 cm🙂 a manzel nieco cez 180, takze prva poziadavka bola teleskopicka rucka🙂. Ozaj a nemozes sem hodit nejake foto kocika,alebo mi poslat do spravy, lebo bohuzial ja som ten xmove vobec nazivo nevidela,nakolko u nas je uplne ze slaby vyber. Ja som sa rozhodovala len na zaklade toho co som si o nom nasla na nete. Dakujem pekne
X- lander nie je polsky kocik....... pokial viem tak Svajciarsko, tiez zvazujem jeho kupu, ale vanicka je dost mala, niekto ma nazor ze to je jedno.... ale podla mna je dôlezite aby dieta v zime v nom nebolo natlacene ako kapusta v sude, ved ma len cca 30 cm, vanicka by mala mat aspon 35 podla mna..... takze zalezi hlavne od toho kedy ho potrebujete vyuzivat, inak su fajn tieto kociky, kamaratky maju a nestazuju si.... kvalitne....
@liska111 ten x lander vyzera dobre,,ocenujem ze sa sportova cast da otocit aj do protismeru 😉