Momentalne mam jane slalom pro,je uzasny,ale velky a tazky 🙂 snehu niet a ak by som radsej nieco lahsie a praktickejsie 🙂 Tiez ma zaujima aky odporucate. Dakujem
My mame piere cardin lothus sport a sme max.spokojni...
My sme mali tfk bugster. Hovorila som tomu pojazdna obyvacka
Nasa ma 17mesiacov a golfac urcite vytiahnem pri dlhsich vyletoch a na dovolenke, ked uz mala nevladze chodit. Mame Cybex Onyx a sme spokojni. Kamaratky vyuzivali do 3rokov.
Presne ako píšu baby 🙂 Naša malá má 1 rok a 7mes a ideme teraz kupovať golfáč na leto a na letnú dovolenku a vylety a pod. 🙂
mam golfac babypoint Orion. Nebol drahy a neviem si ho vychvalit. Uz som v nom vyvozila syna (este aj dnes v styroch rokoch sa obcas necha vozit) a teraz vozime dcerku. Pripojime k nemu skejtik a nemame problem.
Pouzivali sme ho od roka, pretoze sa da zlozit do uplneho lahu a tak sme v nom odspali uz stovky hodin.
Golfac urcite odporucam. Pokial si vyberiete taky ktory splni vase predstavy, urcite nebudete lutovat
urcite ano vyuzijes , uz je velke dietatko
určite využiješ bud na výlety alebo dlhšie prechádzky alebo na dovolenke, ja mám zopu a som maximálne spokojná
moj ma 3,5 obchod mame daleko a som rada že ešte chce byt v kočiku.mame chicco multiwey a ešte v nom aj zaspal minule.je v nom vo fusaku
@gretocka ahoj ak som to pochopila dobre mas babypoint orion? a pripnes k tomu skejt babypoint ?nenasla by si nejaku fotku s tym skejtom velmi by si mi pomohla ja stale na neho pozeram myslim ten kocik a stale sa neviem rozhodnut.....
@kviotecek no mam k nemu pripnuty skejt ale nie babypoint, mam univerzalny skejt o baby kiddy ride on a je to dokopy uplne super.
Kocik ma super tu dvojitu strechu, ktora krasne cloni pred slnkom, akurat musis davat pozor (ale to predpokladam ze plati pre golfac vseobecne) ked navesias tasky na rucku a vyberies dieta von, kocik sa zvykne prevratit, ale s dietatom vnutri som ho zatial este neprevratila nikdy a to tam nosim vselico 🙂
Takze ja Orion vrelo odporucam.
Ahoj, my sme mali Pég-perego plico a tiež veľká spokojnosť. Priestranný, ľahký a dokonca naň môžeš na rúčky navešať čokoľvek a aj keď nie je dieťa v kočíku, neprevráti sa. Vzadu má stupienok pre staršieho súrodenca, strieška sa dá skloniť až k madlu.
Všetko ale závisí aj od ceny, a teda koľko chceš investovať.
ahoj, ja mam uz asi od roka maclaren techno XT(mala ma 2,5 roka), max spokojnost, hlavne s kolieskami, nakolko pri velkom kociku som mala mensie predne kolieska a v zime som nepretlacila sneh, a tento mam odskusany aj v snehu aj s manevrovanim po terene, je ozaj super ,na slovensku je o nieco drahsi ale ja som si ho dala doviest z anglicka tam bol o polovicu lacnejsi.mam este aj jeden taky len akoze"na ryby" ked ideme je to hauck ale ten ma dost tazku manipulaciu s podvozkom ked idem z chodnika a tak meda sa to vobec porovnat s maclarenom.
@tatianka79 ja mám espiro magic 4, využila som ho do 2 rokov a 7 mesiacov a ak pôjdeme na dlhší výlet napr. do zoo, tak znova hodím do auta aj napriek tomu, že čoskoro bude mať 3 roky.