Ahojte, objednali sme kočiar pre bábätko , tým, že je ešte skoro, tak sme ho chceli iba objednať aj keď tam bol výstavný. Objednali sme ho, No došiel skôr aj o dva týždne. Dnes sme boli preňho a ten Výstavný ktorý tam bol, už tam nie je. A tak mam pocit že nám dali ten. Ako neviem či mi to ma vadiť alebo nie
pýtaj zľavu ak si si istá, že bol vystavený
Nevyzerá byt používaný nie je ani poškodený. Len mam tusaka, že to tak urobili. Ale pôjdem si aj pre vajíčko ma prísť o dva týždne, tak sa ich rovno spýtame. Ale pochybujem, že by sa priznali.
Podľa mňa keď niečo je objednané a príde to, tak to je natotalku všetko zabalené. No zabalené bolo iba na športovú časť.. fusak vanička nebol zabalený. Ale sieťka na to a pláštenka sú zabalené
Hej no nevyšlo nás to vôbec lacno. Tak preto sa pýtam či to nejak riešiť, ale ak nemám dôkaz iba to že už tam zrazu výstavný kus nie je. Tak ma môžu odpinkat ľahko podľa mňa a kakáme.
Chcela som napísať to posledné klamať a takto mi to opravilo
Ja tam skusim zavolať zajtra a opýtať sa narovinu. Som zvedavá, čo povedia
Takto nám to dali ako rozložila ho pretože nám ukazovala čo a ako
No zabalená bola len ta sportova sedačka a sieťka a plastenka
Neviem, ci to je standar alebo nie, objednavala som si kocik online a ano prislo zabalene uplne vsetko - sportova cast, vanicka (ta bola este ak zlozena, ze sa to muselo rozlozit), ...skratka vsetko bolo zabalene a poslane v niekolkych krabiciach
@petamich tiež neviem, tým že to je predajna
No tak toto uz je dost pofiderne konstrukcia a vanicka nezabalena a presne aj to bolo vystavene… ja by som sla do predajne a rovno ich postavila pred hotovu vec, ze vystavny kus za plnu cenu nechcem a pozadujem zlavu.
Ps: aj ja som mala vsetko tip top zabalene pekne, ked to prislo.
@cyberk oni v tej predajni predávajú za tie iste ceny čo na stránkach čiže neviem či by mi dali zľavu
Ved ale sama pises ze ste ho objednali aj ked bol vystaveny tak nechapem comu sa cudujes teraz, zabalili vam ten co bol vystaveny kedze ste ho aj objednali.
@pupava36 ved objednali novy kocik, nie ten co je vystaveny a 200 ludi ho obchytalo a vyskusalo.
Cybex som nemala ale joolz a baby jogger som mala nove a to prislo zabalene vsetko, aj konstrukcia aj vanicka.
U nas sa bezne dava -20 alebo -30% na vystaveny kus. Osobne by mi to vadilo, zobrat kocik za plny cenu ked nie je novy
@jablkovastrudla hej presne. Vajíčko nám ma ešte prísť čo nemali na predajni vôbec o týždeň alebo dva. Tak tam pošlem muža nech sa ich teda opýta. Ale mam pocit, že to zaprú. Nemáme to ako dokázať
No diskutovali sme a pani mi utvrdila, že oni to tak bežne pripravujú na predajni. Že bola pritom keď prišiel z objednávky na predajňu. A že ten výstavný sa pred týždňom predal. Že keby chceme krabice že nám ich kľudne daju.
Švagriná si objednala kočík podľa výstavného a prišiel komplet zabalený
A na týchto kolesách vidno ze nie sú "nove"
Aj by som si tipla o akú predajňu ide mali sme podobnú skúsenosť
@dommie23 kociky.sk na vajnorska. Mali ste podobnú skúsenosť s Nimi??
Mne sa to skor hodilo na Brendon tam ani reklamaciu nam nechceli uznat na kocik. Druhy kocik pre druhe dieta sme objednali uz z Trnavy ale nam prisiel komplet cely zabaleny vo folii, vsetky casti vsetko vo folii este aj vajce bolo vo folii az mi to liezlo na nervy tolko rozbalovania.
Nie nie, myslela som predajňu v Devinskej.
Ved to musis vidiet, ci bol pouzivany alebo nie. Mne osobne by to vadilo, ak som zan zaplatila plnu cenu ako za novy kocik, tak chcem novy kocik a nie vystaveny kus
♀️ nemam problem ani s vystavenym ale musim byt o tom informovana vopred a sama sa rozhodnut, ci by som taky chcela