Baby,dostala som tento kočiar CHICO.Neviete mi bližšie povedať,aký je to typ??? Poďalšie: je bežovo-modrej farby,celý pôsobí,akoby bola farba 😠 špinavá. Nakoľko mám dievčatko,chcela by som ho nejako oživiť,spestriť... No neviem,ako. ☹ Máte nejaký nápad,radu,ako ma inšpirovať???Je už ten kočiar starý,rozheganý,sem-tam sa páre ☹ ,ale je praktický a zmestí sa všade. Čo by ste mi poradili?Poznáte ho???Ako ste boli s ním spokojné????Je vhodný do každého počasia???Dážď,sneh,vietor...... Som 🙂 vďačná za každý príspevok.
Do vsetkych kociarov predavaju vlozky v roznych farbach lahko sa aj daju oprat. Nanozniky sa tiez daju kupit v roznych farbach ,pripadne mozes cez to prehodit farebnu deku. Na striesku sa daju nakupit odopinacie striesky proti slnku http://www.toysrus.com/product/index.jsp?produc... mam to a su velmi dobre lebo sa daju natiahnut na dol ze ked svieti slnko v protismere tak babo zatieni.
@zuzkaremiaska športový kočiar CHICCO Ponee XS 🙂 a ako ho vylepšiť ?? Raz som na nete naďabila na toto http://malovane.sk/?page_id=84 možno sa inšpiruješ 😉
@viki2912 Ďakujem,mrkni sa,prosííím. V čom sú výhody a nevýhody??Nezdá sa ti,že má krátku striešku a nechráni veľmi bábo??
@lawli Hmmmm,dobrý článok, super reakcia,ešte pohľadať a kúpiť vhodné farby 🙂))
@zuzkaremiaska vies co,vyhoodu je ten hlboky kosik kde sa ti zmesti velky nakup,aspon ja tam nahadzem co treba,potom to,ze ma rucky spojene,mozes telefonovat popri kocikovani a to ze je tam aj ten fusacik teraz na chladne pocasie.da sa polohovat tiez.nevyhodou je to je sa da ciastocne zlozit,kamoska ma taky,ze sa posklada uplne ,tento sa zlozi,ale mohol by aj viac.ale do kufra sa vmesti v pohode.a moze fungovat neskor aj ako bugina,odpojis u rucku vpredu,das fusak prec a je to.kuknem vecer a napisam ti.povodne stoji okolo 200eur tusim.my sme ho takto kupili v ba.
super,vo výhodách sme sa zhodli. Nevýhodu v skladaní ja nevidímskôr je nevýhoda tá krátka strieška, farebná kombinácia a zastaralý dizajn....a kolieska....neviem,či môžem do snehu
no ten dizajn to hej,mas pravdu...my mame blbu kombinaciu farieba ta striezka sa ti da spustit pokial bude sediet babo.ked ho das lahnut,nestiahne sa.
ja ma taky isty a som spokojna.ako da sa,ale zeby bol nejaky vynimocny,to nie.znacku mam na zarucnom liste,len ten musim najst.