Vyhrali ste kočík od Eurocord?

megi1989
16. dec 2011

Vyhrali ste už niektorá kočík od Eurocord ? Všade majú reklamu ako každý deň darujú 1 kočík - tak by ma zaujímalo, či sa tu nachádza aspoň jedna výherkyňa ? 😉

megi1989
autor
17. dec 2011

Žeby nikto ? Je nás tu dosť a nikto nemal to šťastie ?

tunylyk
17. dec 2011

@megi1989 3x mi volali,ci mam zaujem podpisat zmluvu,no co sa tyka vyhier,ja som este o ziadnej babe nepocula,aby to skutocne vyhrala... asi dobra reklama.Mna prihlasila sestra.

opicamartyna
19. dec 2011

ženy ale ja ked tam idem a vyskočí tam ta tabulka tak naboku "milion" vyhercov vypisanych....a zeby nikto nebol na MK? 😎 😀

megi1989
autor
21. dec 2011

@opicamartyna @tunylyk - veď presne to sa mi zdá fakt zaujímavé, že už by malo byť výherkýň až až, a na MK nie je ani jedna výherkyňa, alebo aspoň, osoba, ktorá výherkyňu pozná . .. 🙂 zaujímavé..

ancovicka30
21. dec 2011

@megi1989 z nasej temy aprilovky2012 ho uz vyhrali dve baby, len si zrejme nevsimli alebo proste nereagovali na tvoju otazku....

megi1989
autor
21. dec 2011

@ancovicka30 to vážne ? tak to je super, gratulujem 😀D Ja tou otázkou vpodstate nič nesledujem, len som bola zvedavá 🙂)

mimiben
26. jan 2012

ahojte, no mne dnes volali, že som síce nevyhrala kočík, ale zľavu na odber pupočníkovej krvi 500 Eur, čiže ak by sme sa rozhodli, že si to dáme odobrať, tak by sme zaplatili len 190 Eur.
Snáď to nebude nejaký podfuk, lebo za tú cenu by sme si to aj mohli dať odobrať.

kukucka26
12. mar 2012

ja som vyhrala tiez som 14. 🙂

jolly84
27. mar 2012

@kukucka26 gratulujem ja som nič nevyhrala(((

mimi21
27. mar 2012

no od nas z dediny 2 baby vyhrali zlavneny odber pupocnikovej krvi a jedna kocik - takze podfuk to nie je

kacena395
2. okt 2012

..tak baby minuly rok ako aj kopec z Vas som vyhrala z Eurocordu 500 eur , poctivo som priznala danove priznanie a zdanili mi z tej sumy 100 eur , vcera mi prislo zo zdravotnej poistovne ze im dlzim cez 70 eur nakolko som mala ,,ostatný príjem´´ 500 eur....Slovenský zdieraci ze sa nehambia , teraz dostavam tych 194 eur rodinne tak este z toho aby som zaplatila poistovni...

moon1979
19. feb 2013

@kacena395 no toto sú tie skvelé výhry ... zaplatíš viacej štátu ako máš z toho samotný úžitok ... 😠

liviatn
2. jan 2014

a preco si to zdanila.... prosím ta... ved to nikde nebolo napísane, ze sa na to treba odvolat. V reale si nic nevyhrala...dostala si iba zlavu na tovar resp. sluzbu

moon1979
2. jan 2014

@liviatn ten nedoplatok by jej prišiel tak či tak, pretože ide o nepeňažnú výhru, ktorá sa od určitej sumy tiež zdaňuje ... a v dnešnej dobe je systém prepojený, takže kompetentní sa dozvedia velmi rýchlo potrebné údaje ... a výhry sa bežne zdaňujú bohužial ...

lenkarobko83
2. jan 2014

Keď som bola tehotná, tak so od nich "vyhrala" zľavu na odber pupočníkovej krvi, ale nevyužila som to

liviatn
3. jan 2014

No mne uctovnik povedal nieco ine. A pokial viem, nakolko som pracovala v oblasti reklamy, ak firma pri preberani vyhry neuvedie parafraf, respektive zazracnu formulku o vasej povinnosti zdanenia vyhry, zdanit vyhru musi on /eurocord/. Ja som to v papieroch nikde nenasla, tiez som tu zlavu dostala.

tinaganzar
7. mar 2014

My uz sme vyhrali a ani som otom netusila a tiez my vyvolavali az do svetej marie. A kupili sme si kociar a komplet vybavicku pre babetko. 🙂 🙂