Na ich stranke maju uvedene vyherkyne, ale zaujimalo by ma takto v praxi, ze ci tu niekto medzi nami vyhral.
Hm, a kto vlastne kontroluje taketo veci, SOI-ka?
@lilitela
... urcite je to o peniazoch, ako vsetko. Ale preco treba dat 400E dopradu? Odo mna nic take nechceli, platila som celu sumu az potom, co urobili rozbor - a potom som sa az rozhodla, ci ano alebo nie.
... a SOI-ka. Nech ide cela do ri... Ja som mala pocit, ze skor ide proti mne ako so mnou - ale v inej zalezitosti. Ochota nulova, no nebudem sa vyjadrovat.
aj mne pisu a volaju...
pressne aj mne uz dvakrat volali a milion mailov posielaju so zlavou 500 Eur
Súťaž o kočík je určená pre budúce mamičky, ktoré sa zaregistrujú a každý týždeň sa spomedzi nich vyžrebuje jedna výherkyňa, ktorá získa sumu 500 € na nákup kočíka. Doterajší zoznam výherkýň sumy 500 € na nákup kočíka je zverejnený na stránke: http://cordbloodcenter.sk/vyhrajte-kocik/?place...
Výherkyne sú o výhre informované telefonicky. V prípade, že sa nám s nimi nepodarí skontaktovať telefonicky, je im oznámenie o výhre zaslané aj prostredníctvom sms správy. Výhra je následne vyplatená na účet a to do 30 dní od oznámenia čísla účtu výherkyne.
Baby no ja neviem .. Mne volali ze som vyhrala ale nechceli odo mna aby som si platila odber pupocnikovej. Tak ako to teda je?
@laaska ano, toto vyvolavaju kazdemu a donemoty....
Vyhrala som chash 500€ a mohla som si kupit co chcem ;)
@baskustek nie na odber. My sme si odber vobec nedali robit dokonca ma ani nebombardovali telefonatmi a emailami. Zapojila som sa do sutaze, po asi dvoch tyzdnoch mi volali ze som vyhrala a aby som im poslala c.u. A asi do 3 tyzdnov som mala 500€ na ucte. Nekontrolovali co si za to kupim . Kupovali sme vela veci, kedze som bola asi v polke tehu.
Ahojte, kto ma zaujem o 80 eur zlavu na odber pupocnikovej krvi, kontaktujte ma cez IP. Zlava je cez Cord Blood Center a plati do 21.10.2014
@lilitela mne vyvolavali stale, ci mam zaujem a ci podpisem s nimi zmluvu o odbere, zatial sme odmietli, ale myslim si, ze keby sme sa dali na odber pupocnikovej, tak by sme ten kocik vyhrali. Pred 2 mesiacmi mi davali zlavu 200ecok, odmietli sme ich ponuku a pred 2 tyzdnami mi volali znovu, ze nas opat vyzrebovali a davaju nam zlavu 500ecok, ak si dame odobrat pupocnikovu....