Baby prosím tie , ktoré vlastníte tento kocik podeľte sa sk mnou o výhody a nevýhody 🙂 zvažujem kúpu. Mam syna , ktorý bude mať dva roky a chcem kocik hlavne na prechádzky po horšom teréne (t. J. Kyslíková dráha, rozbitý terén, blato , poľná cesta na hrad atd). A samozrejme aby mu nebol malý. Je tento kocik vhodný?
@vsetkopredietatko ďakujem pekne za recenziu. Porovnala som si tie dva kočíky na internete a prišla som na to, že tento model od valco ma nosnosť len 20kg a britax 26. Kolesá z valco sú nafukovacie , ale môžu dostať defekt. Britax ma nejaké špeciálne kolesá, ktoré majú vlastnosti nafukovacích, ale nedostanú defekt.. no a o skladnost mi nejde vôbec...takže vyhral britax aj vyzorovo. Ale ďakujem pekne za názor 🙂
@lenuska9999 kamarátka ma tento Britax a veru kolesá nenahradzaju nafukovacie,ja mám síce petitemars ale s nafukovacimo, Britax je teda väčší čo sa týka chrbtovej opierky atď ... Čiže lepšie no šla by som určite pri takom teréne do nafukovacich,ja som sa bála defektu ale ešte sme nemali ... Môj sa oveľa ľahšie manipuluje,ako keby kĺže po teréne , z jej kočíka je hrkalka .. párkrát sme šli spolu a veru bol rozdiel
Ja som kupila Valco sport, pri Britaxe ma odradilo, ze sklada do von. Cize sa spini to, kde dieta sedi. Ja som hlavne potrebovala na presuny na kruzky so starsim. Cize vyberat a skladat do auta na 6x v priebehu par hodin
@lenuska9999 Ahoj, dala by som do pozornosti Valco snap 4 sport trend. Je to výborný kočík, ktorý nemá odpruženie, ale ma nafukovacie kolesa a vyborne tlmia narazy. Na teren a vyuzitie mi pride vhodnejsi nez Britax a dietatko ani nevie, že idete po nerovnostiach, keď spinká. Tento kočík je tieždostatočne dlhý (100cm má, je to o pár cm menej ako spomínaný Britax) aj široký, preto spanie je tam aj bezproblémové a pohodlné. Má jednoduché skladanie a skladá sa spôsobom, „dovnútra“, t.z., že tá plocha kde dieťatko leží, je schovaná a neušpiní sa pri preprave na rozdiel od Britax. Podľa mňa je tiež skladný. Kľudne ho odložis v skrini. Prednosťou tohto kočíka je aj jeho predĺžiteľná strieška na XXXXXXL, co Britax nema. Má kolískovú brzdu, t.z., že je umiestnená v strede na tyčke medzi zadnými kolesami a mimoriadne ľahko sa ovláda. Mne osobne sa dizajnovo na prvý pohlad tento kočík nepáčil, no je parádny a velmi funkčný.