Výhody a nevýhody kočíka Baby Jogger City Elite

vtacatko2
3. feb 2020

Ahojte , prosím o radu ku kočíku city Elite , som viac menej rozhodnutá pre jeho kúpu pretože mám 15 kg chlapca ktorého občasné treba ešte previezť v kočíku a zároveň 10 mesačnú slečnu pre ktorú hlavne bude . A viem že niekto písal že aj dve deti na ňom nejako prevezie , len by ma zaujímalo ako ? Sadne si dieťa na ten stupienok pri prednom kolese,? Ale skôr by som chcela vedieť aké nevýhody sú na tom kočíku, ma dosť široko kolesá tak napríklad či sa dostanem všade 🙂 ďakujem a hlavne sme vysoki a do city mini sme stále kopali do ten tyče čo drží zadné kolesá

andrejka88888
4. feb 2020

ahoj, ja mam 2 deti odvozene v city elite, tretie som musela este dokupit dvojkocik, tiez od joggera city select lux, lebo so stupienkom to velmi zle fungovalo. Skusala som len v obchode,ale neslo to. ..Pri elite je to tazsie, ma vysoko rucku, dieta sa nevie uchytit.. Je to moznost iba na velmi kratke trate. Elite je absolutne top, neni mu co vytknut, len je sirsi, co moze byt v panelakoch, starsich budovach problem pri vstupe..., Ked som bola na slovensku na navsteve nie vsade sme presli, dokonca do vytahoch skoro vobec. Zvaz si kde budes chodit s kocikom, kde byvas, lebo elite je celkom siroky a dost ma tazku konstrukciu, nosit schodmi kazdy den je skoro nemozne. U babky sme to takto robili tyzden a nevladala som uz na konci.. Celkovo ho ale hodnotim ako najlepsi kocik, lebo sa vobec nekazi, kolesa su dozivotne, ak ich nezlomis, neni sanca ich znicit. My sme sa v nom pri oboch starsich vyvozili skoro 3,5 roku, keby mam este 4 dieta, elite nemenim za nic 🙂 Napr zo city select lux som trochu sklamana, sedacky ma velmi male, vana otvorena, mala.. Ale to je uz o inom 🙂 Kludne sa pytaj ak este potrebujes poradit.

vtacatko2
autor
5. feb 2020

@andrejka88888 ďakujem ti veľmi pekne za takúto rozsiahlu odpoveď , bývam v dome , jedine kde má napadla tá šírka je tiež bytovka i mojej mami ,ďakujem 🙂

slafci
7. feb 2020

@vtacatko2 ahojky ja mam.summit a ja som vpredu vozila jedneho a v kociku druheho niemde mozno este najdem foto dokopy chalani mali asi okolo 27kil a uplne pohodicka.

vtacatko2
autor
7. feb 2020

@slafci jej ,ďakujem veľmi pekne ,presne takto som si to predstavovala že ich usadim keď už to toľko uvezie 🙂

slafci
7. feb 2020

@vtacatko2 foto je v sprave. Tak ja takto vozim v summitovi ale kamarata nie surodenca 😊

lienk12
9. feb 2020

@andrejka88888 ahoj aj ja plánujem jogger ellite.chcem SA opýtať či je pravda že sa nedá polohovať do úplného sedu.daaakujem 🙂

andrejka88888
11. feb 2020

@lienk12 samozrejme ze sa da, nie je to korytkove sedenie ako napr. City select, lux alebo premier ale je to ovela lepsie. Dieta si pohodlne sadne, nesedi ale ako pravitko co je samozrejme uplne normalne. Nie je to ako kuchynska stolicka, to by dieta nevydrzalo takto dlho sediet. Dokonca na city select lux mam korytkove co nenahnes uplne dopredu, s fusakom by to napr vobec potom neslo.

lauricka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz