Výborne odpružený športový kočík

28. máj 2024

Ahojte.

Som asi dosť náročná na kočík😄 ale mala som už asi 3 a vyhovuje mi ledva jeden😄 hľadám športový kočík, kt. je výborne odpružený - mám ťažšie deti, takže fakt dostatočne odpružený. Zároveň hľadám aj cestovný kočík - aby nám nezabral pol kufra a aby bol dosť veľký na sedenie - dĺžkou. Prosím napíšte, ak taký máte. Prípadne plusy a mínusy toho Vášho športového kočíka🙂) Ďakujem;)

riskoh
28. máj 2024
egonsk
28. máj 2024

Ja som mal nejaky rakusky kocik, mal 12" nafukovacie kolesa a bol aj dobre odpruzeny, ze nebol problem s nim ist aj po "macacich hlavach" v meste, alebo po terene na zeleznej studnicke. A deti boli nad 4kg/52cm uz po narodeni, takze dokial sa kocikovali, boli dost velke a tazke. Kocik po zlozeni mal 1m, takze sa mi zmestil do auta vpohode.
Skus teda pohladat tiez nieco v tomto smere a mozno ti bude vyhovovat.

autor
30. máj 2024

@egonsk ďakujem ;) a aka značka to bola?🙂)

autor
30. máj 2024

@riskoh ďakujem🙂 pozriem ho;))

egonsk
30. máj 2024

zial nepamatam si znacku 😪 Rucka sa dala lahko prehadzovat na obe strany, bol aj s pridavnou "vanickou", cize od babatka az po vek kedy uz je dieta samostatne (teda aj vysoke) sa dal pouzivat, bol taky robustny na rozne kombinovanie... Pamatam si hlavne to, ze mal odpruzene nafukovacie kolesa, dobre brzdy a silny ulozny priestor mal aj dole kde bez problemov aj 10kg zemiaky s nakupom sa dali hodit 😁😁 .. plus kapsa na rucku bola aj. ... hlavne na nom bolo aj "Made in Austria" na nasivke z boku 😁