Ahojte maminky. Chcem poprosiť o radu a Vaše skúsenosti. Syn má 4m, hlboký kočík je mu ltt, a chcela by som kúpiť nový športový, tzn. nejaký ku ktorému je možné prípadne dokombinovať aj autosedačku - vajíčko. Nemám na mysli "buginu" - taký kočík mám Nunu, ale na zimu to pre nás moc není. Uvažujem nad Concord neo 2, Jane epic alebo rider, trider, proste niečo čo by bolo aj zložiteľné aby nezaberal kopec miesta napr. v kufri auta a tak. Budem vďačná za každú radu a skúsenosť.
Britax b motion 4 odporucam, paradny, spratny, do snehu, do terenu aj do mesta.... my mame trojkolku a paradicka
Odporucam brio ... super sa sklada, rozklada, lahko dostupny priestrany kosik na odlozenie veci ... pre mna top
Odporúčam Stokke Scoot V2 je super a pokiaľ má Váš malý len 4 mesiace, tak sa dá k nemu dokúpiť Stokke softbag ( prenosná vanička stokke). Ako ste písala, že by bolo dobre, keby sa k nemu dalo pripevniť vajíčko, tak sa dá, buď orig. Stokke, alebo pomocou nádctavcov rôzne iné- maxi cosi,... Je veľmi ľahko skladatelný a hlavne ľahký a malý, čo mne vyhovuje. 🙂
Ja z mojej skúsenosti odporúčam britax b motion 4
@slavka030 no to je potom macko dobry ked sa ti nezmesti do vanicky mi sme tiez nad nim uvazovali ale svokrovci kupili daky tak uvidime.