Výber pekného a kvalitného kočíka

janbencik26
10. jan 2023

Zdravím, všetkých,

chcel by som prekvapiť manželku a kúpiť pekný a kvalitný kočík. Viete mi poradiť, čo je momentálne v móde a čo je kvalitné?

Ďakujem.

nnnuuunnn
10. jan 2023

Keby mi chlap vybral kočík, zrejme zaručene by som bola sklamaná, lebo mám predstavu, ktorý chcem 😃

andrea_82
10. jan 2023

uf, ja len odporučím si to poriadne rozmyslieť. Mňa by teda veľmi nepotešilo, keby mi muž kúpil kočík, chcela som ho vyberať spoločne.

banalu
10. jan 2023

@janbencik26 kazda ti povie podla seba, ja by som sla do Bugaboo Fox.
ALE, ja som mala vysnivany Thule urban glide a ked som si ho bola odskusat v obchode, tak to bola hroza, vobec mi nesadol. Potom som skusala za radom co tam mali a ani hitovka Cybex priam mi absolutne nesadol, prisiel mi ako z kinderka 🤷‍♀️
Zober radsej zenu ako prekvapko do predajne nech si vyberie 😊

svokrinjazykmonika
10. jan 2023

@janbencik26 to podľa mňa nie je dobrý nápad.

dzejsik
10. jan 2023

@janbencik26 urcite treba vyberat spolu a vyskusat kocik na predajni - rozne kociky su pre rozne vysky postav a musi sa jej s tym dobre kocikovat … a urcite treba vediet ake ma ona poziadavky na kocik (dizajn, korytkovy/nekorytkovy sportak, naroky na teren, ako casto sa s nim bude chodit autom, sirka vytahu ak ste v panelaku….) … mozes mrknut na Nuna Mixx Next, Venicci Tinum Upline, Easywalker Harvey/Jimney, Bugaboo Fox, Thule Urban Glide, BabyJogger kociky, Cybex Priam, Cybex Talos, Moon kociky, atd.

u nas doma - mne by muz isto nevybral kocik aky by som chcela 😃

gladys_07
10. jan 2023

Na 99% sa netrafis do toho co chce ona. “Moderny a kvalitny” je velmi siroky pojem. A ver mi, ona uz nejaku predstavu ma.

waggi
10. jan 2023

Nie podľa mňa by si to isto nemal robiť. Nevyberieš taký ako sa jej bude práve páčiť a ženy sa aj tak najviac tešia zo všetkej výbavy, práve na výber samotného kočíka a o to ju asi nechceš len tak ukrátiť. Myslíš to síce dobre, no nebola by z toho taká radosť, ako si myslíš

veronikaszabova
10. jan 2023

@janbencik26 najhorsi napad, aky ta mohol napadnut

petiiiiiiiiik
10. jan 2023

Podľa mňa veľmi milý nápad, mňa osobne by potešilo keby mal moj muž tento úmysel a vôbec na tom nie je nič zle ani hlúpe, že ti to napadlo. Akurát by som skúsila napríklad darovať jej ručne vyrobenú ,,poukážku na kúpu kočíka snov” s tým, že pôjdete kočík vybrať spolu 🙂 zas majú baby vyššie pravdu že je to dosť risk. Asi by som to prirovnala tomu, ako keby ste planovli kúpiť auto a ona sa rozhodne že ho kúpi ona a prekvapí ťa. Tiež je asi veľká šanca že by sa netrafila a bol by si sklamaný. Pre ženy je kúpa kočíka naozaj ako kúpa auta 😀

maminkadeticiek
10. jan 2023

Preboha!Ked chces manzelku prekvapit kocikom,tak zacni zistovat od nej co sa jej paci a nie od nas, lebo to moze skoncit sklamanim a pruserom.Spytaj sa jej kedy idete kupovat kocit,dokedy chce cakat,nenapadkom hraj zaujem,ci uz ma predstavu aky,aka farba.A ked budes vediet ktory sa jej presne paci tak potom kup.Je to krasne gesto od teba urcite ale musis sa riadit jej vkusom nie nasim.

darius_a
10. jan 2023

Nemontuj sa do toho.
Maximálne jej daj cenové rozpatie😀

44janica44
10. jan 2023

Co tak radšej kúpiť niečo do vybavicky kvalitné oblecko co vydrží dlho. Každá nastavajuca matka ocení zavinovacie body z lindex. Keď kúpiš veľkosť 62 a 68 vyberieš pekne vzory, príp legíny s patentom pri členku je to niečo co využije na 100% a hlavne dlho keďže sadne na viac veľkosti (moja dcéra nosila veľkosť 68 skoro rok keďže velkostne sa prispodobuju) nič z darčekov ma nepoteší viac ako keď niekto kúpi toto oblecko a tym nic nepokazis, príp. Jej povedz nech si vyberie kočík aký chce, alebo dones nejaké prospekty z obchodu aby si vybrala a kúpu už zabezpečiť ty.

Kočík musí sadnúť hlavne matke keďže ona s nim chodí viac úprimne keby mne vyberal kočík muz tak dôjde s tým co mu odporučí predavačka v hroznej farbe... medzi mnou a mužom je rozdiel 22 cm cize keby kupoval kočík doniesol by niečo ružové alebo vzorované veľkosti menšieho tanku... kočík mame maly a sivý a aj on je spokojný. Mame joolz hub+ väčšina žien ho tu mozno zbuzeruje ze je maly ale je to iba očný klam lebo je nižší. je to pan kočík prejde všetko jazdíme s nim uz rok a pol a iný zatiaľ nechcem. Môj muž by mi ho určite nevybral.

beata_k
10. jan 2023

@janbencik26 Suhlasim s vyssie. Kocik ako prekvapko nie je dobry napad. Na vyber kocika sa buduce mamicky doooost tesia.

banalu
10. jan 2023

@janbencik26 len aby si chapal, preco tu zeny takto hikaju, ze preboha len to nie - to je akokeby ta zena prekvapila autom. A dostal by si skodu superb, ale ty si chcel Kia Sportage 😂

martul
10. jan 2023

@janbencik26 Prekvap ju tak, že ju zober do obchodu, ale nepovedz kde, až pred dverami obchodu jej povedz ,,vyber si, ktorý chceš." Kupujte spolu, farbu, tvar, veľkosť vaničky, zmestí sa do výťahu? do auta? kolieska do mesta? do terénu, vy dvaja ste nízky, vysokí?