Ahojte. Čakáme naše prvé dieťatko, a tak som v eufórii a hľadám ten správny kočík. Ale mam z toho už chaos, keďže je toľko na výber. Som nízkej postavy a bývame na dedine čiže hľadáme niečo možno aj do terénu aj do mesta. Môžte mi prosím odporučiť značku? Ďakujem vám vopred 😊
Ja by som este doplnila ze zalezi aj kedy cakate babatko - ked budes kocikovat hlavne v zime, daj si pozor na hlboku vanicku - babo bude zababusene, nech sa tam pekne zmesti 🙂 V lete by som sla do svetlejsich materialov a sledovala priedusnost ( vetrania).
A zalezi aj ci planujes vela sama chodit autom- ako lahko je skladny + typ koleciek.
A ci planujes chodit na nakupy- vacsi ulozny priestor pod kocikom.
My sme este hladali i vyssi kocik a polohovatelnym madlom.
U mna zatial jasny vitaz tento Salsa air diamond 4, cena od 650 za dvojkombinaciu. Velka korbicka, pomerne spratny, taky mohutny a pevny a kolecka i do terenu ( zijeme v meste, ale pri lesoparku). Pre vyssich rodicov.
@lindabodova my sme na terén kúpili Bumbleride Indie, jazdíme s ním po lúkach, lesných cestách, v zime sneh zvládal bravúrne
Ďakujem za odpovede. Bábätko čakám koncom septembra. Nemala som ani poňatia ako sa ceny pohybujú ohľadom kočíkov, čiže som nevedela zadať rozpočet 😊 pozerala som a veľmi sa mi páči ABC design viper 2020 ale sa mi zdá dosť ťažký 🤔😏 a je malo recenzií na tento kočík.
Nasa sa narodila v septembri.mam polske tako omega vanicka obrovska kocik priestranny odpruzeny trosku menej spratny do auta ale na dedinu vyborny poradil si aj v lese aj v hlbokom snehu..vyskakala som s nim schody na prve poschodie aj do obchodu ked bolo treba.cena bola do 500 eur za celu kombinaciu.velmi sikovne uchytenie latkovych casti da sa skoro cely rozobrat a hodit do pracky vozila sa do 3 rokov bez problemov odkladam na dalsie babo.
@lindabodova v prvom rade záleží aký máte rozpočet 🙂 kočíkov je neúrekom ale záleží koľko ste ochotný dať zato 🙂 od toho sa potom už dá odraziť 🙂