Výber kočíka vhodného pre všetky terény.

lindabodova
8. apr 2020

Ahojte. Čakáme naše prvé dieťatko, a tak som v eufórii a hľadám ten správny kočík. Ale mam z toho už chaos, keďže je toľko na výber. Som nízkej postavy a bývame na dedine čiže hľadáme niečo možno aj do terénu aj do mesta. Môžte mi prosím odporučiť značku? Ďakujem vám vopred 😊

bibg
8. apr 2020

@lindabodova v prvom rade záleží aký máte rozpočet 🙂 kočíkov je neúrekom ale záleží koľko ste ochotný dať zato 🙂 od toho sa potom už dá odraziť 🙂

c_est_la_vie
8. apr 2020

Ja by som este doplnila ze zalezi aj kedy cakate babatko - ked budes kocikovat hlavne v zime, daj si pozor na hlboku vanicku - babo bude zababusene, nech sa tam pekne zmesti 🙂 V lete by som sla do svetlejsich materialov a sledovala priedusnost ( vetrania).
A zalezi aj ci planujes vela sama chodit autom- ako lahko je skladny + typ koleciek.
A ci planujes chodit na nakupy- vacsi ulozny priestor pod kocikom.
My sme este hladali i vyssi kocik a polohovatelnym madlom.

U mna zatial jasny vitaz tento Salsa air diamond 4, cena od 650 za dvojkombinaciu. Velka korbicka, pomerne spratny, taky mohutny a pevny a kolecka i do terenu ( zijeme v meste, ale pri lesoparku). Pre vyssich rodicov.

dzejsik
8. apr 2020

@lindabodova my sme na terén kúpili Bumbleride Indie, jazdíme s ním po lúkach, lesných cestách, v zime sneh zvládal bravúrne

lindabodova
autor
14. apr 2020

Ďakujem za odpovede. Bábätko čakám koncom septembra. Nemala som ani poňatia ako sa ceny pohybujú ohľadom kočíkov, čiže som nevedela zadať rozpočet 😊 pozerala som a veľmi sa mi páči ABC design viper 2020 ale sa mi zdá dosť ťažký 🤔😏 a je malo recenzií na tento kočík.

saxana000
14. apr 2020

Nasa sa narodila v septembri.mam polske tako omega vanicka obrovska kocik priestranny odpruzeny trosku menej spratny do auta ale na dedinu vyborny poradil si aj v lese aj v hlbokom snehu..vyskakala som s nim schody na prve poschodie aj do obchodu ked bolo treba.cena bola do 500 eur za celu kombinaciu.velmi sikovne uchytenie latkovych casti da sa skoro cely rozobrat a hodit do pracky vozila sa do 3 rokov bez problemov odkladam na dalsie babo.