Ahojte, chcela by som sa poradiť ohľadom výberu kočíka. Dnes som obzerala v predajni kočík Dorjan DSP Butterfly, športová časť bola super ale vanička sa mi zdala akási dlhá a dosť nízko osadená. Vyhliadnuté mám ešte Coletto giovanni, Camarello malaga alebo Tako city movie, ale zatiaľ som ich ešte nevidela naživo. Prosím niekoho skúsenejšieho odo mňa o radu, ďakujem 🙂
veru, vyberaj ľahký, ľahkoovládateľný, aby ti vliezol do výťahu ( to je moja skúsenosť ) - kúpila som trojkombináciu maxi cosi a nevpratala som ho do výťahu musela som ho skladať, nebolo to praktické. Daj si pozor aj na kolieska na kočíku ( veľké sú dobré na jeseň a zimu, jar a leto menšie kolesá ), hlavne vanička by mala byť veľká
moje priority boli veľké kolesá, veľká vanicka a farba taka aby na nom nebolo hneď vidieť každý fľak. držím palce, aby si sa dobre rozhodla a bola spokojná.
Hlavne vyberaj tak, aby si sa nenatrapila. Ja som pri dcerke vystriedala 3 kociky roznych znaciek, bud bolo zlozite skladanie, alebo bol tazky, alebo nestabilny...stale cosi. Nakoniec som objavila quinny buzz a bolo po vsetkych problemoch. Teraz cakam druhe babo a od zaciatku, ako som sa dozvedela, ze bude mimco, som sa venovala tejto teme, chodila som po vsetkych obchodoch, obzerala, skusala a stale som porovnavala s quinny...nic lepsie som nenasla. Tak som kupila znovu a rovno celu trojkombinaciu. Viem, ze chcem, aby bol lahko ovladatelny, aby sa lahko skladal, vsade pristupny aj pekny...to vsetko je.