Výber kočíka pre bábätko

meggie33
8. júl 2013

Ahojte, chcela by som sa poradiť ohľadom výberu kočíka. Dnes som obzerala v predajni kočík Dorjan DSP Butterfly, športová časť bola super ale vanička sa mi zdala akási dlhá a dosť nízko osadená. Vyhliadnuté mám ešte Coletto giovanni, Camarello malaga alebo Tako city movie, ale zatiaľ som ich ešte nevidela naživo. Prosím niekoho skúsenejšieho odo mňa o radu, ďakujem 🙂

radkanika
9. júl 2013

Hlavne vyberaj tak, aby si sa nenatrapila. Ja som pri dcerke vystriedala 3 kociky roznych znaciek, bud bolo zlozite skladanie, alebo bol tazky, alebo nestabilny...stale cosi. Nakoniec som objavila quinny buzz a bolo po vsetkych problemoch. Teraz cakam druhe babo a od zaciatku, ako som sa dozvedela, ze bude mimco, som sa venovala tejto teme, chodila som po vsetkych obchodoch, obzerala, skusala a stale som porovnavala s quinny...nic lepsie som nenasla. Tak som kupila znovu a rovno celu trojkombinaciu. Viem, ze chcem, aby bol lahko ovladatelny, aby sa lahko skladal, vsade pristupny aj pekny...to vsetko je.

petula8
10. júl 2013

veru, vyberaj ľahký, ľahkoovládateľný, aby ti vliezol do výťahu ( to je moja skúsenosť ) - kúpila som trojkombináciu maxi cosi a nevpratala som ho do výťahu musela som ho skladať, nebolo to praktické. Daj si pozor aj na kolieska na kočíku ( veľké sú dobré na jeseň a zimu, jar a leto menšie kolesá ), hlavne vanička by mala byť veľká

madono
10. júl 2013

moje priority boli veľké kolesá, veľká vanicka a farba taka aby na nom nebolo hneď vidieť každý fľak. držím palce, aby si sa dobre rozhodla a bola spokojná.