Ahojte,
máte prosím Vás niektorá takú skúsenosť s kočíkom, že by po mesiaci používania kočíka Vám kolieska neuveriteľne vŕzgali? Kúpili sme malej kočík Teutonia Be you Elite v BabyMarkete v Bratislave. Malá ma 7 týždňov a po pár prechádzkach kočík neznesiteľne začal vŕzgať. Po reklamovaní nám v predajni povedali, že v návode na užívanie je uvedené, že koliečka sa majú každé dva týždne premazávať. V návode na užívanie som nič také nenašla a ani nás pri kúpe na to nikto neupozornil. Každej známej, ktorej som sa pýtala, či niekedy mazali kolieska, tvrdili že nie.
Ďakujem za Vaše odpovede, rady.
@mustra tak ja neviem,ci stoji za to trepat sa s kocikom do predajne na reklamaciu kvoli vrzganiu😂 mala som a ajnstale mam kociky roznych kvalotnych znaciek a ano mazala.som im kolieska. Uplne bez problemov na terase,aj som ich poodpajala vystriekala riadne vodou a premastila. A ppsledny maclaren vrzgat zacal.hned ako furik,chytila sme taky speci olej a sprcli a bolo. Nevrzga. Takze za mna je jednoduchsie chytit olej a nastriekat ako pobehovat a ziadat reklamaciu. Ono aj o ine veci sa treba starat a premastovat obcas🤣
@maciatkolulu no ved praveze je to otravne sa s tym trepat na reklamaciu, kedze kocik tam treba nasledne nechat a lehota na vybavenie reklamacie moze byt 30 dni. Ale cakala som, ze ked si kupime poriadny novy kocik, tak minimalne rok nebudem musiet riesit nic. urcite nie, ze kazdy mesiac budem premazavat kolieska :(
WD40 som to pred panelakom prestrekla a bolo... ono vies, mohli ho mat vystaveny nejaku dobu, mohol byt vyrobeny neviem kedy, zle premazany... uschlo to, prestriekaj a uvidis...
@simca06022011 presne tymto sme premazavali
Sem tam by sa mali premazať kolieska na každom kočíku ale to tak raz za pár mesiacov a nie každé dva týždne. Pokiaľ ste to v tom návode nenašli tak ja by som im to tam zaniesla ak ten kočík stál veľa peňazí. Nemôžete si zatiaľ od niekoho požičať nejaký?
@mustra Ahoj. Práve toto riešim aj ja. Kupili sme Peg Perego za 800 eur a kočík vŕzga ako ani poľský za 300 nevŕzga! Poslala som na reklamáciu a dostala som odpovede... Dlhšiu dobu neurobený základný servis! to má dieťa mesiac! aká je ta dlhšia doba???? Kamarátka má 4 ročný kočík Peg Perégo a predpokladám že už má čo to najazdené a je tichší ako ten môj a to stál rok doma.
Má tu nietko Peg Perégo 2017-ku?
Ako tu čítam skúsime premazať a ak nepomôže pošlem im to tam znova lebo ma nebaví chodiť von keď na celú ulicu vŕzgame :(
Mala som dva kočíky peg perego,aj gt3 aj book S plus a veru sme mazali pravidelne,hned ako zacal vrzgat som pochoila ze je to asi nutnosť,kociky maju totiz plast-kov coraz viac a to jednoducho spsdvaosobuju dva od seba odlišné materialy,co konštrukcie tyka,kolieska podla potreby,je to razdva,patrí to k bežnej udrzbe a potom ide aj lahsie
@susana700 ahoj,tam kde bol plast kov tak silikonovym sprejom,zbytok ako kolieska a kov na kov bud WD sprejom akebo tiez tym sikonovym,proste vsade kde sa dalo som strekla predtym ako sme kocik zacali používať a potom podla potreby,napr.v zime ked sa chodilo po snehu,vode,bolo vlhko,tak po vysuseni tiez,kupila som spreje tam kde bicykle predavaju,najlepšie poradili
@mustra tak my sme premazavali asi tak..no..ak 3-4x za celu dobu pouzivania..aj to je asi vela. Nas kocik bol skvely..a zavrzgal tak asi 2x,ale nebolo tk neznesitelne.. A urcit nie po takej kratkej dobe pouzivania.. Ale az potom,co moj muz s nim "jazdil" sialene,no to uz bol drobec tak mozno aj polrocny,jazdils nim jak na zavodoch.. Esteze to bola kvalitna poctiva klasika od inglesiny.. Iny kocar by sa asi pri jeho style zlamal,tento len zacal trochu vrzgat,potom sme premazavali tuim az o pol roka. A ani po odpocinku a opatovnom pouzivani pri druhom sme to tusim.nemazali,az neskor.. Vyumyvali,gumy dofukali,to ano...
Tp je na reklamaciu u vas...nechapem,co vymyslaju...aby som.kazde dva ttzdne premazavala kolesa? Inak minule pri nas jedna mamicka sla s kocikom a tak jej vrzgal! Len chvilu som bola pri nej,usi mi trhalo.. S takym zvukom radsej neist von..to uz bolo neznesitelne..
@susana700 my mame 2017 vrzga nam podvozok podobne, na reklamaciu som sa neodhodlala ale za tie peniaze by som od Peg perega ocakavala ovela vacsiu kvalitu
@katkazoricakova aj ho mažeš s niečím?
Este ani raz som ho nemazala, vrzga a tak kocikujeme asi som si uz zvykla
Ja som mala Joolz a po 2 mesiacoch neskutočne vŕzgal. Dali sme ho na reklamáciu, po 24 dňoch sa vrátil, bol o.k. a o 4 týždne znova vŕzgal.
Kým sme ho mali na reklamácii, požičali nám obyčajný CAM, 2 ročný a nevŕzgal tak.
My sme ho premazávali aj striekali silikónovým sprejom a výsledok rovnaký, zostala som sklamaná z kvality.
Baby, poradte mi prosim. Bude mi pasovat sportova cast kociarika Beyou na podvozok Cosmo? Ide o starsi model cca 2010. Dakujem
Ahojte, chcem sa opýtať ako s reklamáciou konštrukcie. Keďže sme silikónovým sprejom skúsili nastriekať a nepomohlo. Prišli sme na to že vŕzganie ide zo strún. S kočíkom som spokojná no vŕzganie pri každom nadvihnútí nie je nič moc. Kočík používame tri a pol mesiaca, kupovaný bol asi dva mesiace predtým ako sa narodil syn.
@dorotka9819 My sme ho tiež striekali, ale nič. Máme síce Joolz, ale neskutočne vŕzgal aj po 3tej reklamácii.
V pohode ho daj na reklamáciu, len si zabezpeč náhradný kočík. My sme ho mali zakaždým od 25 - 30 dní na reklamácii.
Ahojte ja mam uplne nový kinderkraft helsi a mam ho asi ani nie tyzden a už mi vŕzga.
@mustra nie, ale premazavame tak cca kazde 3/4mesiace...to je extrem co mate :(....premazte par krat za sebou a ak stale vrzga a nepomaha, urcite trvat na reklamacii....vsak v dnesnej dobe su soc.siete s negativnou reklamou velka sila a kazdy rozumny obchodnik si to rozmysli ;)