Ahojte chcem sa poradit kupili sme kocik a chcel by sme ho vratit bez udania dovodu je tomu 2 dni. Za prve nam nablokovali o 50 eur viac a neviem ci to dokazeme i ked vsetky stitky su na kociku,a mali sme dostat aj na den deti 15% zlavu ale v konecnom dosledku sme este aj 35 eur preplatili na celom nakupe. Moze sa tovar vratit aj bez udania dovodu a vratia nam peniaze? Mate skusenost niekto? Dakujem
Obchody typu hm, c&a, aj lidl vratia (non food), ci kocik neviem spytajte sa v konkretnej predajni
V kamennej predajni, mali sme velky nakup vobec som si to nevsimla az teraz ☹
Nie si..stava sa...to by sa clovek zblaznil z toho, kde zlava atd a recenzie
tiez neviem preco ho chcete vratit? ok, kvoli tej sume tam treba ist, ak bola teda vyssia ako mala byt ale vracat ho hadam nemusite? ved len vydiskutujte cenu a nech vam vratia ten rozdiel co ste zaplatili naviac a nemali ste, a v zakone nieje niekde upravene vratenie tovaru kupeneho v kamennej predajni, je to len na rozhodnuti kazdej predajne resp. majitela, ako to maju stanovene
A preco si na zlavu hned neupozornila?
v predajni ti ho nevezmu naspat.Radsej skus vyjednat dodatocne tu zlavu
Uz je to jedno lebo som nijak nepochodila, nic som nevybavila lebo je to moj problem mala som to riesit hned tam. No tak uz je to jedno.
@sabibi51 zalezi na politike sukromnika bohuzial..aspon ja mam taku skusenost...mozno by si vydiskutovala zlavy ale peniaze casto vracat nechcu..maju web a podmienky kupy tam? Mozno sa dopatras ci vracaju