Vložka/podložka do hlbokého kočíka

hanaxxx
17. aug 2021

Ahojte,
kupovali ste podlozku pod babo do hlbokeho kocika? Alebo sa to da rovnocenne nahradit aj napriklad dekou? Ta podlozka ma plnit hlavne hygienicku funkciu, aby sa nezaspinil kocik? Alebo to ma aj hriat napr cez zimu? Vobec neviem, co mam kupit. Tie podlozky predpokladam sa musia dat prat v pracke. Tiez rozmyslam, ze ked tam dam len podlozku, tak okraje vanicky nebudu chranene a mozu sa tiez zaspinit. Babo sa narodi v septembri, takze pojdeme do zimy. Viete mi prosim poradit, nech nekupim blbost.

chrumka333
17. aug 2021

@hanaxxx ja mám fusak z ovčieho runa, dá za rozpisovať aj na podložku. Malý sa narodí v decembri. Prvý sa narodil v apríli, podložku som nemala žiadnu, ale to vnútro sa mi dá vybrať a vyprať.

brezza
17. aug 2021

@hanaxxx nic nekupuj. Uplna zbytocnost do hlbokeho, hlavne ked idete do zimy a v kociku bude fusak. V lete staci na ten matrac co je v kociku dat bavlnenu plienku.

petamich
17. aug 2021

teraz v hlbokom mam iba plienku, neskor mozno deku a za mna aktualne hygienicka funkcia a potom na jesen/zimu uz bude mat fusak, takze za mna blbost

veronko
17. aug 2021

@hanaxxx naše je októbrové a nerozmýšľala som ani nad tým. Je to zbytočnosť.