Chcem sa spýtať či existuje niečo také ako vložka do športového kočíka, aby dieťa nesedelo priamo na "čalúnení" kočíka. A či to má aj diery na pásy?
tribitka,
ako to vyzerá, nemôžeš hodiť link, prosím?
tamia: nieco take to je : http://www.dadarka.sk/detail.php?zbozi=165196 , pripadne sa da pouzit napriklad ak mas emitex 3 v 1 fusak, tak sa da ta spodna cast odzipsovat a ma to potom taku istu funkciu ako to od casualpaly 🙂 Na tom fusaku su tiez diery na popruky..
baby a myslite ze by ten casuaplayl pasoval aj na Jane?, lebo ja mam sice nanoznik a aj fusak, ale uz je dost teplo a musim nosit deku a ta vlozka sa mi zda lepsia ako deka 😉
to by si musela v predajni prirovnať.... 😉
taku mini vlozku ma aj chicco, ale pre take male mimi je podla mna lepsie dat fusak, ktory ma otvory na popruhy
Ďakujem ena..... emitex nemám 😒
....a myslíte, že to bude pasovať aj na peg perego centro completo?
bubadlo27 a tamia: skuste napisat do fora na babymarket.sk .. tam predavaju aj kociky ktore chcete aj tie podlozky.. tak by vam mohli poradit, co som si vsimla, tak tam davaju baby podobne otazky.. ci pasuje nieco k nejakemu inemu typu a pod...
ale myslim, ze by ta podlozka mala pasovat do vacsiny kocikov, lebo vyzera byt take univerzalna, nie je nijako specialne tvarovana.. a ma diery na popruhy, tak sa da uchytit..
Casualplay to má....