Ahojte,
mám 5 mesačného synčeka a už nechce byť vo vaničke. Preto zháňam športový kočík, ktorý sa dá polohovať (synček ešte nevie sedieť, preto potrebujem kočík, v ktorom dokáže ležať alebo byť v pololehu). Ďalej aby bol odpružený a mal gélové alebo nafukovacie kolesá. A najlepšie by bolo, aby som vedela otočiť kočík k sebe i od seba. Samozrejme cenovo dostupný.
Už som obehala všetky predajne v BA a lámem si hlavu ktorý vybrať. Prosím, viete mi nejaký odporučiť, poprípade dať recenziu na tieto typy? Ďakujem vám krásne.
ABC Design Salsa 4
Petite a Mars Street / Vario
Oyster Zero
Street a zero ale nie su otocne, iba ten abc
Ešte som zabudla,že Vario sa dá otocit k sebe i od seba a má aj dosť veľký odkladací priestor dole,rúčka sa dá dať asi do 4 polôh
@gabriel888 ja mam oyster asi pol roka a supeeeer. Ľahký, skladny, na malého vidím cez strešné sieťové okienko...super. A to som už skúšala tri kociky . Jedine čo mi zo začiatku vadilo, že dom naň nevedela umiestniť žiadnu kocikovu tašku, originálnu som neskúšala, ale teraz nosím tašku v podvozku a je to ešte lepšie. Košík pod košickom je dosť veľký čiže super
@seva22 Ten Vario ale nie je moc tvrdý? Lebo v predajni som ho nedokázala "na obruvník" zdvihnúť. A sama predavačka povedala, že je taký tvrdý a hrkoce :O veľmi sa mi páčil, ale bojím sa, že mi v ňom nebude spať 🙂
@gabriel888 tak je pravda že na obrubníky sa s ním nevychádza ľahko...ale.uz som sa naučila...staci sa trošku svižnejšie zaprieť...a mne v ňom mala spí,tak.neviem...vanicku som mala.makku a tam od istého času ani omylom nechcela byť...a mne nehrkoce absolútne,ani muž sa nesťažuje...ale možno sme len hluchí 😄
@gabriel888 ahoj, ani nas nechce byt vo vanicke, skusali sme viacero kocikov, ale teda ja som chcela aby sa s nim dalo chodit aj do prirody a vyhral baby jogger summit x3, ma velke nafukovacie kolesa, zvlada teren, rucna brzda, da sa dat do lahu, maly v nom dobre spi (klop, klop), sice sa neda otocit k tebe ale je tam stresne okienko 😀
@gabriel888 mme toto splnil kočík, ktory uz nevyrabaju- inglesina magnum..
Tiež sme riešili rovnaký problém, mala nechcela byť vo vanicke od necelých 4 mesiacov, našťastie máme petite a Mars Vario a ten sa dá dať do taaakmer úplného ľahu...aj mimo toho som s ním maximálne spokojná, poťah sa dá zvliect a oprať a tá vec nad hlavičkou,nevi ako sa to odborné volá,sa dá parádne natiahnuť