Vezmú mi Bugaboo Cameleon 3 Plus do lietadla?

30. máj 2024

Ahojte. Chystame sa na dovolenku a ja rozmyslam ako s kocikom. Potrebujeme kocik. Mam Bugaboo Cameleon 3 Plus
Vezmu ho do lietadla v pohode? Pribuzna bola na Sardiinii so Stokke kocikom a v pohode. Rozmyslam ci je to v pohode, alebo mam zaobstarat nieco mensie ako BGB. Mate skusenost?

anjelicek26
30. máj 2024

Ja idem brat tu ich komfort prepravnú tašku na fox, beriem normalne vanicku... ide.e na dva týždne,potrebujem normálny kočík,malý bude mat len 4 mesiace..

thereisabear
30. máj 2024

Nám rozmer sedel a aj tak ho nechceli vziať na palubu, že je plné lietadlo. Asi by sa dalo s nimi hádať ďalej, ale neriešili sme to. Takže je to dosť individuálne.

amelie2017
30. máj 2024

Preco by ho nevzali? Pri odbaveni uvediete, kolko ma kusov po zlozeni, ci jeden alebo 2, na obe daju nalepku a pred vstupom do lietadla ho zlozite a oni ho zoberu do podpalubia medzi batozinu.

matkahelka
30. máj 2024

do lietadla kam? na palubu? nie. do podpalubia? ano. tam vezmu akykolvek kocik. pri odbavovani sa vas opytaju, z kolkych kusov kocik pozostava, na kazdy kus dostanete nalepku. pri vstupe do lietadla kocik odovzdate pracovnikovi, ked vystupite z lietadla, kocik vas bud bude cakat dole pri schodoch, alebo vedla pasu na batozinu. odporucam mat kvalitnu tasku a kocik do nej uzatvorit, aby sa pri manipulacii neuspinil ci neposkodil.

veronikaszabova
30. máj 2024

@thereisabear ona urcite nema v plane brat Cammeleona na palubu. Ale do podpalubia

autor
31. máj 2024

@anjelicek26 no len mne pride blbe kupovat tu drahu tasku. Tu stoji ooolo 150 eur nova. Nemoze to byt nejaka univerzalna taska?

eviikkuu
1. jún 2024

My sme brali na Mallorku Fox2, športovu verziu , nemali sme žiadnu špeciálnu tašku. Kočík sme pred nástupom poskladali do veľkého hrubého priesvitneho vreca, zviazali ESka páskou , odovzdali do rúk pracovníkovi už priamo pri lietadle ☀️

banalu
1. jún 2024

Ano vezmu, nahlasis na checkine, ze je z dvoch casti po zlozeni, aby sa oznacili obe. A odovzdas bud rovno na checkine, alebo nechas pri lietadle a oni ho nalozia pod palubu. Videla sam uz aj obaleny kocik potravinarskou foliou. A mam taky pocit, ze ta taska na bgb sa da pozicat vo vanda store.