Baby poraďte nejaký väčší športový kočiar, fakt sa neviem rozhodnúť. Aby doň v pohode vošlo aj trojročne dieťa. Na každom sa mi zdá časť kde sú nožičky a dole dosť krátka. Babula bude mať v zime 20 mesiacov ale oblecko nosíme ďaleko väčšie.
Ďakujem
Ahoj mi sa vozíme pri výške 102cm(2roky a 9 mesiacov) v kočiku Britax b-motion plus a v pohode sa tam vojde dokonca aj pospi🙂
Maxi Cosi Mura,dcéra bude mať 2 roky..je určený pre deti do 4r a váhy 20kg.
mamas papas armadillo xt
Quatro rally. Teda, ak nepotrebujes nejaký kočík do horšieho terénu. Tento je vhodný do mesta, n nákupy, prechádzky po dedine. Dieťa má veľa miesta aj s fusakom, pohodlný, zmestí sa aj nákup a môžeš ho mať aj v smere aj proti smere jazdy. Cenovo je veľmi prístupný👍
Veľký a ľahko ovládateľný kočík je concord fusion, wanderer alebo peg pérego GT3, ale ten je po zložení fakt veľký🙂
Zalezi ake mate dieta ci sa chce vyvazat v kociari alebo neposedi. Moje deti boli nasilu v kociku do cca 2 rokov. Riesila som velky sportovy lebo medzi detmi mam rozdiel len 20 mesiacov cize ak starsie nevladalo potrebovalo spat.. tak som ho supla do kociara a mensie na ruky kedze vazilo menej ako to zaspate vacsie 😂 ja mam Baby Jogger city mini GT sportovu 3kolku aj ked som sa toho bala ale je to len o zvyku. Mala v nom bola aj ako 3 rocna. Myslim ze je az do 25kg vosli by kludne aj 2 deti. A ide doslova ze sam ani tlacit netreba len drzat aby neutiekol. Skladny a je super do terenu.
Ale ak ten kocik vyuzijete uz len cca pol roka tak podla mna by stacil aj obycajny golfac my sme mali Babypoint Orion, nieje drahy a ma tiez obrovsku striesku. Dost priestranny a dobre sa v nom sedi. Da sa aj polohovat do uplneho lahu.
Snad si vyberiete ten spravny drzim palce.
TFK Joggster. nedam nan dopustit. nasa ma meter, 14 kg, 3 rocky a taker 3 mesiace a ma este velaaaaa miesta. Siece sa v nom uz nevozi bezne, len ked ide muz behat, a hlavne na obed, tak ide s nim a este si v nom hodi aj obednajsieho slofika.
My mame valco snap 4 je vhodny do 20kg dietata a nas ma 22 mesiacov.
@sophie148 my mame perfektny gesslein f6..sice je robustny, ale fakt dostatocne velky.