Prosim vas viete mi odporucit nejaky sportovy kocik ktory vydrzi naozaj do tych 3 rokov? Cize ma velku plochu na lezanie a je dostatocne siroky.
Mala ma 1 rok a cybex balios s lux je jej akurat, myslim ze nam cele kocikovacie obdobie asi nevydrzi.
Rada sa kocikuje, cize predpokladam ze sa este ten rok bude. No zatial este nechodi.
@jaja8_9 za mna baby jogger city elite top kocik, velky, prejde nerovnosti, lahka manipulacia , super pre aktivne maminy, este thule chvalia tiez je to trojkolka
@jaja8_9 ak môže byť aj z druhej ruky, tak britax b-motion 4 plus
@jaja8_9 Joie Mytrax pro , malá je v ňom veľmi spokojná a konečne spí v kočíku, išli sme kupovať pritom úplné iný , aj cybex balios s lux sme mali na zozname, no ale joie tento nám odporučili v predajni
Valco Snap
@jaja8_9 britax b motion 4 plus, maximalma spokojnost, vyskusali sme 4 kociky kym sme nasli tento uzasny kocik. Dcera sa narodila velka mala.4600g a 55 cm a teraz ma 2,5 roka a je vysoka ma 105cm a ked ideme niekde na dlhsie tak.mladsia 9mesiacov ide do nosica a starsia sa tam este uplne v pohode vyspi . Dalsie pre mna velke plus ze nemam problem.dat fusak do kocika a nie je to tam.natlacene ale je to priestranne . Mali sme aj valco ale pre nas uzky britax je proste priestranny.
Petite Mars Royal mozem odporucit, alebo vydrzat s Baliosom este (videla som v nom aj starsie deti) a kupit si nieco cestovnejsie potom, napr Cybex Eezy S+2 nam vydrzal pri starsom pekne do 3 rokov a presiel vsade okrem kamienkovej plaze 😁
@jaja8_9 ak zhanas priestranný kočík tak je to určite dobrá voľba… ja ho volám autobus 😁 veľké plus sú aj bezudrzbove kolesá ktoré majú vlastnosti ako nafukovacie, ale nedostaneš na nich defekt ani nijak nehrkajú. Len teda moc skladný nie je, ale tak to je pri takom väčšom kočíku logické. A ešte jedno mínus, že sedadlo je iba v smere jazdy, ale napr nášmu to nikdy nevadilo.
@jaja8_9 Mozem sa opytat na cybex balios s lux? rozmyslame o kupe, zdal sa mi ale v obchode celkom tazky (14,2 kg uvadzaju) a obavam sa ako sa bude tlacit do kopca? ako sa s nim jazdi v terene a ako v meste? Dakujem krasne 🙂
@riskoh Rada by som sa opytala na kocik baby jogger city elite 2 - velmi sa mi paci, zvazujeme kupu aj vanicky/aj sportiaku, cakame decembrove babo. Neviem ale ci vojde na sirku do maleho, komunistickeho panelakoveho vytahu, nemate s tym skusenost? :D Potom jedine kocikaren 🙂 Inak, jazdi sa na nom dobre v terene? Ma dobre odpruzenie, dieta v nom neskace? Sneh, trava, strk, obrubniky v meste? Nie som si ista manevrovanim a stabilitou kedze je to 3 kolka 🙂 Tiez budeme chodit vela do a z kopca, byvame na sidlisku v kopci 🙂 Velmi dakujem 🙂
@veverka86
@romi9 Rada by som sa opytala na kocik baby jogger city elite 2 - velmi sa mi paci, zvazujeme kupu aj vanicky/aj sportiaku, cakame decembrove babo. Neviem ale ci vojde na sirku do maleho, komunistickeho panelakoveho vytahu, nemate s tym skusenost? :D Potom jedine kocikaren 🙂 Inak, jazdi sa na nom dobre v terene? Ma dobre odpruzenie, dieta v nom neskace? Sneh, trava, strk, obrubniky v meste? Nie som si ista manevrovanim a stabilitou kedze je to 3 kolka 🙂 Tiez budeme chodit vela do a z kopca, byvame na sidlisku v kopci 🙂 Velmi dakujem 🙂
@riskoh Nie som si ista ci vojde na sirku do maleho, komunistickeho panelakoveho vytahu, nemate s tym skusenost? :D Potom jedine kocikaren 🙂 Inak, jazdi sa na nom dobre v terene? Ma dobre odpruzenie, dieta v nom neskace? Sneh, trava, strk, obrubniky v meste? Nie som si ista manevrovanim a stabilitou kedze je to 3 kolka 🙂 Tiez budeme chodit vela do a z kopca, byvame na sidlisku v kopci 🙂 Potahy su kvalitne a daju sa oprat? Pocula som ze farba casom bledne... Velmi dakujem 🙂
@veverka86 mala som cierny, farba nebola vyblednuta, co sa tyka terenu- absolutne zvladol na 1 vsetky moje sportove treningy-nerovnost, sneh,jamy dokonca piesok, tym, ze ma velke kolesa ,jazda je ozaj komfortna a kocik je velmi stabilny, nehega,nehrkoce…S vytahom nepomozem , ale staci pozriet rozmery na nete a budete vediet, urcite je mensi ako urban thule,za mna velke plus-skladanie kednou rukou.
@veverka86 az teraz som si vsimla, ze si pisala. Manevruje sa s nim super, neda sa to porovnat s lacnejsimi kocikmi, ked potlacim na chvilku kocik od kamosiek. Trochu sa s nim tazsie nastupije do autobusu napr, ja som zvykla na začiatku zablokovat predne koleso, aby sa netocilo do stran ale casom som si zvykla aj bez zablokovania nastupovať do busu. Na obrubnikoch nevidim problem. Jedine, ked su take tie 2 kolaje na schodoch pre kociky, tak vtedy to musis zvladnut len po zadnych, co sa naucis. No a s vytahom neviem poradit, musis odmerat rozmery. Lebo u rodicov nevojde do vytahu na sirku, ale u kamosky napriklad tesne vojde. Dieta v kociku neskace, bratislavsky sneh celkom zvladol 😃 a v terene fajn, aj kamienky, trava. Do kopca ide tiez fajn. Dobre sa s nim manevruje aj jednou rukou.
@jaja8_9 my mame baby jogger city elite 2 a sme spokojni. Je dost velky aj pre väčšie dieťa. Ale je to trojkolka