Zhanam velky terenny kocik nakolko mi 18 mesacna dcera spi cez den len v kociku. Pred domom nemame normalnu cestu len strkovu, ktora ked naprsi je same blato... cize je nutne, aby bol vhodny do terenu. Teraz mam bebetto nico, ktory je super odpruzeny a ma nafukovacie kolesa. Len zial uz je maly... dakujem za kazdu radu.
@lubica088 dakujem krasne
Najväčší co som.kedy videla.je.pegperego gt3
Milujem svoj terenacik thule urban glide 2
@sasenka1307 a nechces starsi ako je inglesina Magnum? Ten je pre deti do 3rokov. A mala by sa don zmestiť.. a este..doma.ti v kocari nezaspi? Nasa soavala od roka poobede len v kocari skoro do 3rokov,ked spavat prestala.
@evora29 ten je otrasny, je mega tazky, neznasam ho 🙈
@siska53 nepaci sa mi..noo ved spi doma v kocari a preto potrebujem novy lebo tento je uz maly.
@sasenka1307 britax b motion plus, je naozaj veľký a pohodlný. Má gumene kolieska, čiže pohodlnosť nafukovacich ale defekt nehrozí.
@sasenka1307 skos pozriet gesslein
@sasenka1307 tiež sa prikláňam s športovým bugynam gesslein
Pozrela by som nejaký Hartan, ktorý má ten quad systém, Babyjogger (Elite alebo Summit), Thule, Britax...
xlander move
@mint_blossom okrem toho, že je ťažký je GT3 aj podľa mňa najlepší kočík na svete
@bellovag kolesa ma odpruzene?
@jatva ahoj, silno uvažujem nad thule Urban glide 2 ako máš ty, aj keď nie úplne na šport a beh ale na každodene kocikovanie v horšom teréne, malý spi cez deň kociku, sem tam ho budem musiet niesť po schodoch, do bytovky, aj malým nákladom, dá sa to zvládnuť? Malý mal len 8 mesiav, nebude mi tam lietať? Nemám možnosť vyskúšať naživo.. Ďakujem za odpoveď
Ja ma, Hartan GT Racer, ma gumene kolesa, mne zvladol akykolvek teren a mala ma tiez 18m a miesto bude mat este aj o rok snad 🙂