Poprosím o radu. Vybírám kočárek a podle parametrů - nafukovací a otočná kolečka, trojkombinace, jsem vybrala tyhle dva favority. Jaké máte zkušenosti a který vybrat?
četla jsem diskuze kde je shrnutí - x-lander je levnější, lehčí, nedá se točit rukojeť, někdo dost reklamuje. Mura 4je prý dražší, o 2kg těžší, má krátký nánožník
@march7 Mne na Mure madlo neprekazalo,ked sme mali fusak,boli sme bez madla,a bez fusaku sa prave to madlo malej pacilo.
Mura ma vacsiu vanicku,sportove otogne sedenie,tri polohysedu,ale kratku strechu,ktora malo kryje...ale je kvalitna,a ja som s nou max.spokojna.Nanoznik som si dala usit na mieru.
X lander,neviem,mne sa nepaci konstrukcia,nie je tak mohutna ako u Mury,a nema otocny sed,ktory fakt vcyuzijes,a tiez neviem ci X lander nema len polosed pri sportiaku...
@march7 ja mam x-lander xa, ja som velmi spokojna, vanicka bola fajn, ale kedze mam maleho zvedavca, co chcel vidiet, od 4 mesiacov sme v sportaku (v lahu), otocenie mi vobec nechyba, vidim na neho cez priesvitnu cast striesky a aj on na mna, ale velmi ho na prechadzkach nezaujimam, kuka po okoli. btw. strieska na sportaku je uplne perfektna, da sa roztiahnut tak ze zakryje cele babo, v lete ked velmi svieti slnko a babo spi tak to urcite vyuzijes. s murou skusenost nemam.
@march7 Mám x-lander XA a muru3 - v skratke mura viac komfortu pre bábo, x-lander pre maminu
mura plusy: otočná športová sedačka, dá sa dať do úplného ľahu, má odpružené kolesá, širšia sedačka, polohovanie jednou rukou
mura mínusy: kratšia strieška, kratšie operadlo, keď dáš madlo je problém s dekou
x-lander plusy: absolútne jednoducho manévrovateľný - nie je problém celú prechádzku tlačiť aj zdvihnúť na obrubník jednou rukou - využiješ keď prší, telefonuješ alebo niečo papkáš,
lepšie uchytenie tašky,
dlhšie operadlo
jednoduchšie skladanie do auta, na mure musíš zložiť sedačku a striešku dolu, x-áč zložíš ako je
x-lander mínusy: polohovanie operadla - potrebuješ dve ruky, nedá sa sklopiť do úúúplného ľahu - bábo nemôže spať na brušku, na bôčiku
prvého syna som vyvozila v x-landeri (teraz ho predávam na bazare), pre druhého som kúpila muru - zo zdravotných dôvodov - potrebujem ho mať otočeného k sebe - ináč by som nemenila
Ahoj tak ja mam X- lander X-V a som spokojna velmi.
Pre mna vyhody xkaca su...
1.perfektne velke zdne nafukovacie kolesa...v terene su super..staci zdvihnut na zadne a nemas prekazku...
2.uplne lahko sa sklada do auta... my mame skoda superb a ked je tam uz cely kocik este tam toho kopu dokazem dat.
3. ovladatelnost potvrdzujem ze je uplne uzastne jednoducha...jedna ruka staci...
4.mame ho uz 1,5 roka a vyuzivame denodenne...a zatial sme nemali ziadnu poruchu alebo nejaku vadu.... dokonca maly nam zaspaval dlho len vozenim cez prah....divne vsak?..no ale co pre dieta nespravis :D.... takze vozenie hore dole cez nejaky hrbol nesposobil ani to aby zacal vrzgat alebo nieco podobne...
5.celkom doby kosik... viem tam nalozit aj vacsi nakup a vyhoda je ze ma sietku... nevypadne nic
Nevyhody...
1. neda sa otocit sedacka... mne to vadilo lebo maly tam sedel od 5 mesiaca a vtedy som potrebovala aby bol ku mne otoceny...chcelo to len castejsie sa naklanat dopredu...teraz ma uz 1,5 roka a uz chce vidiet vsetko okolo namiesto mna takze teraz je to uz v poho... da sa to prezit...
2. sneh.. ak je vela snehu co u nas byva bezne ze chodim s kocikom po snehu az po vyse clenkov tak predne kolieska su male a stava sa ze zasekneme....vyhoda su vecsie predne kolesa... ale tiez sa to da preziit 😉
3... no dieta nieje nikdy v lahu... vzdy vlastne sedi..aj ked polohujes sedacku do lahu tak vlastne lezi v sede....
Odporucam ale casuaplay S4-....podla mna dokonaly.... ma vsetky nafukovacie kolesa... su vacsie dokonca aj predne je vacsie ako ma x-lander....sedacka sa da otocit do oboch smerov jazdy a ak byvas tam kde su aj kopce...nemyslim tatry hned ale kde nieje rovny teren vzdy tak vyuzijes velmi aj rucnu brzdu... velka pomoc pretoze kocik ta netaha ako otroka z kopca dole.... Podla mna favorit medzi kocikmy...ma vsetko co potrebuje mamicka a dieta.... odporucam ako najlepsie riesenie 🙂 🙂 🙂
děkuji všem moc za rady, názory a zkušenosti. Casual play S4 je trojkolka, i když zdvojená a chceme čtyřkolku. S6 je pro změnu s pvc kolečky. Možná jsme v tomto staromodní. Zajedeme ještě jednou na prodejnu, našla jsem Aladdin v Hlohovci, kde mají oba vystavené a znovu to projdeme. Doufám, že v 32tt už naposledy🙂
Ahoj, ako ste sa nakoniec rozhodli? x lander, alebo maxi? alebo nieco celkom ine? mam podobnu delumu, tak pomozu vsetky skusenosti. vdaka, paula
@march7 tak nanoznik by az taky problem nebol 🙂 mne sa na mure nepaci ze to madlo sa neupina po bokoch konstrukcie ale v strede a tak potrebujes speci fusak 😒
no x-lander ma madlo zase dooost vysoko ze je to pre dieta nepohodlne...otocne sedenie je podla mna dolezite,,vyuzila som to do 18mesiacov maleho ...
a co tak teutonia ci gesslein,,nepozerala si?? nemecke su zevraj najkvalitnejsie 😉 😉 😉