Prosím poraďte 🙂 kúpila som kočík Britax b motion 3 a chcem kúpiť fusak...malý ma 5 a pol mesiaca. Chcem aby bol už na dlhšie čiže do tých cca 2,5-3 rokov...a aby bol ozaj teplý aj v -10 keďže mame starkých v Tatrách a tam je ozaj zima 😂 Favoriti sú Longer bunker, Little angel outlast, alebo Pinkie...rada by som niečo v cene do max 100€ najlepšie aj menej 😊Ďakujem 😊 Ak máte môžte pridať aj foto ako jednotlive vyzerajú v športovom kočíku 🙂 Poteším sa 🙏🏻😊🙂
Mam na predaj Lodger bunker, uplne top stav, farba Jade, mrkni na nete aj popis... jeden peckovy fusak..cena 50e aj s vnutornou vlozkou ktora sa da odopnut. Je to 3r, aj 4r mi tam vojde :D
@simcatko17 Zimny Pinkie nie je nijako extra teply, mali sme aj Gesslein a nedal sa porovnat. Cize ak chces ozaj teply, tak Pinkie nie...
Nam sa osvedcil Kaiser - velmi teply a pekne sedi v kociku vdaka protismykovej spodnej strane. Spodok sa da odzipsovat a tym padom je fusak vhodny aj pre vacsie deti, co uz behaju v cizmickach.
@simcatko17 kupila som vcera lodger tu na koniku taky ten krasny kvetinkovy a je perfektny, uplne som z neho nadsena 🙂
ci je do -10 neviem, ja ho planujem pouzivat hlavne bez tej zimnej vlozky, kedze ho mam do bugyny pre vacsie babo ktore je uz oblecene aj na bezkanie po vonku
@nivea777 a môžem sa opýtať aký ste nakoniec do takej zimy vybrali? 🙂
@simcatko17 este ziadny :D ale musim surne vybrat lebo zacina byt zima..rozhodujem sa medzi Eisbärchen,emitex, gmini alebo este kaiser
Ahoj, mam paperovy nemecky fusak Kaiser. Odskusany aj ma lyzovackach v Alpach. Novy stal 130-140€ uz si presne nemapatam. Kupovany v Prahe. Je odzipsovatelna spodna cast ked mas uz dietatko vacsie. Samozrejme reflexne prvky. Da sa stiahnut okolo hlavicky do mumie. Za mna velka prevelka spokojnost. Posuvam ho za 80€, ak by si mala zaujem. Je v top stave - ako novy.
Kaiser, fellhof
Foto fusaku v kociku prave nemam, ale u mna velka spokojnost s fusakom Little angel, cena noveho pod 100 eur, deti neboli nikdy spotene a ani im nebola zima, pouzivany v kocikoch Teutonia a Britax B Motion 4, prave ho aj ponukam na predaj. Mali sme od toho vyrobcu viac vyrobkov, neviem si vynachvalit.