Váš názor na kočík Shape 2013

daarylka
9. mar 2013

aky je vas nazor na kocik shape 2013 od 4baby

kacoorka
9. mar 2013

som este nevidela ale mam 2012 a som velmi spokojna

daarylka
autor
10. mar 2013

A ako vysoko su palice?

mimca20
13. mar 2013

@kacoorka Mas skusenost s nim napr. pri nastupovani do MHD?? Nie je nejaky tazky??? Ma dieta dostatok miesta v nom??

kacoorka
13. mar 2013

@mimca20 ahoj, je lahky nemam problem sama ho zdvihnut aj s malou a to som tehu 😉 miesta tam ma dost, sem tam mi aj v nom zaspi, jedine co je ze ked ho dam do lahu nedostanem sa tak lahko do kosika ale mne to osobne nejak neprekaza

kacoorka
13. mar 2013

@daarylka nemerala som ale ja som vysoka mam 180cm a uplne v pohode

mimca20
13. mar 2013

@kacoorka Jeejj dik za odpoved. Manzel ma nieco cez 180cm takze fajn aj on by mohol maleho povozit 🙂. Tvoja mala ma kolko mesiacov resp. rockov?? Ma tam dostatok miesta??

mimca20
13. mar 2013

@kacoorka Je to tento kociarik??

kacoorka
13. mar 2013

@mimca20 AHOJ ANO TENTO MALA MA 15MESIACOV, ALE SUSEDA HO MA TIEZ A MALEHO V NOM VOZILA DO TROCH ROKOV

mimca20
13. mar 2013

@kacoorka Dakujem este raz 🙂. Tak jeden z nasich favoritov bude aj tento 🙂. Uz len vybrat spravne. A este otazocka - nehrkoce na chodnikoch?? Ale myslim ze ano, kedze kolesa su plastove.

kacoorka
13. mar 2013

😉 @mimca20 no by si sa cudovala ale nie, samoska ked idem po kamenoch tak ano, ale nehrkoce, ja ho mam novy, kupila som ho cez aladin-kociky, za 69euro s postovnym-kurier,ja som jednoznacne spokojna 😉 kupila by som ho zas, ale je na tebe co kupis, musis byt spokojna ty 😉

kacoorka
13. mar 2013

@mimca20 v presove si ho nevies niekde pozriet?

mimca20
13. mar 2013

@kacoorka noo co som prave prekvapena 🙂 Volali mi z toho bardejova, ze zajtra maju cestu do Kosic. Ze mi prinesu tento kociar na omrknutie. A ked sa budu vracat z Kosic, tak sa zastavia pon ako som sa rozhodla. Ak sa mi tento nebude pacit - tak mi dovezu aj Shape. Ale ta pani vravela, ze ona by sla do kociara MILO kedze ho potrebujem na taky rychly presun 🙂. Jaajjj az som zvedava.

mimca20
14. mar 2013

@kacoorka ahojcek. Vcera mi pisala tiez kamoska ma Shape ale je z Trnavy a je max. spokojna. Na ten Milo som nasla nie velmi dobre recenzie 🙂 uvidime rozhodneme sa dnes.

kacoorka
14. mar 2013

@mimca20 no na milo ani ja som nepocula nic dobre a hlavne ked ti v nom dieta zaspi tak mu visia nozky, uvidis, odskusas a rozhodnes sa 😉

slnieckovo1sk
14. mar 2013

@mimca20 minimalne kvalitou potahu je na vyssej urovni Shape. Milo ma 2 polohy opierky chrbta, shape ide az do lahu. 1 mala nevyhoda Shape je, ze pred zlozenim je potrebne najskor zlozit madlo

mimca20
14. mar 2013

@slnieckovo1sk vdakaa. Tak dnes som mala moznost vidiet Milo nazivo - syncek v nom strasne velky vyzeral. Takze sme ho nebrali, ale s touto znackou ja osobne nemam dobru skusenost (Easy go). Ta kze si pockame na Shape. Zatial som nan Shape dostala cca 8 pozitivnych ohlasov.

mimca20
14. mar 2013

@kacoorka Ahojky, Milo som nevzala ako som si myslela, syncek v nom nemal dostatok miesta. Takze pockam si na Shape 🙂 🙂

kacoorka
15. mar 2013

@mimca20 no vidis myslela som si ze je maly a o nicom 😉

mymimi
16. mar 2013

ahojte, aj ja mám záujem o tú 2013...mal by to byť tento http://www.kocikysmejko.sk/kocik4u/eshop/1-1-KO...
ak niektorá kúpite, dáte info aký je? napríklad rozmery chrbtovej opierky, alebo aj strieška ma zaujíma..takto cez obrázok je to o ničom.. 😝

natasa38
21. mar 2013

prosim vas a ako sa sklapa opierka? remienkamy alebo je tam nejaka polohovatelna tycka?

slnieckovo1sk
26. mar 2013

@natasa38 - opierka sa sklapa smerom dolu pomocou tlacidiel.

mimca20
26. mar 2013

@natasa38 na oboch stranach ma take tlacidla ako napisala slnieckovo1sk

kiakocikovsvet
26. mar 2013

@natasa38 je tam polohovacia tyčka, ktorá sa uvolňuje pomocou poistky

daarylka
autor
2. apr 2013

ahojte, tak ja som si ho nakoniec kupila a uz aj vyskusala, opierka sa super polohuje cez dve tlacitka, malu som tam dala aj s fusakom, je lahko skladatelny, takze odporucam

martinkaa
28. máj 2013

@daarylka velmi si mi pomohla svoojou recenziou na tento kociar, ja tiez nad nim uvazujem 🙂 ale po tvojej recenzii som sa rozhodla ze ho beriem 🙂

2danculik
14. aug 2013

je vhodný aj pre novorodenca? zmestí sa tam kojenecká taška?

janulap
3. dec 2013

Maminky,otvaram opat tuto temu.zaujal ma tento kocik.Máte ho niekto?Ste spokojne?Z coho su kolieska?nevadi drobcom na strieske ten igelit?

vikipollard
13. dec 2013

@janulap kolieska su gumene, ale jazdi sa s nim v pohode. Igelit nevadi a da sa zakryt. My sme ho pouzivali na dovolenke a max spokojnost. Inak mam maclaren xt a tento je mu vo vela veciach podobny. Pomer cena kvalita super. Hlavne ide az do lahu a ma dost veljy priestor na lezanie. Ja ho momentalne predavam. Lebo mi zavadzia. Ale svoj ucel splnil na 100 %

vikipollard
13. dec 2013

@janulap teraz neviem ci su gumene alebo plastove, asi plastove. Ale mne hrkoce aj maclaren cize asi kazdy golfac ;)

maruska261
8. jan 2014

baby mam na predaj ten zeleny golfac shape ak ma niekto zaujem piste IP