aky je vas nazor na kocik shape 2013 od 4baby
A ako vysoko su palice?
@kacoorka noo co som prave prekvapena 🙂 Volali mi z toho bardejova, ze zajtra maju cestu do Kosic. Ze mi prinesu tento kociar na omrknutie. A ked sa budu vracat z Kosic, tak sa zastavia pon ako som sa rozhodla. Ak sa mi tento nebude pacit - tak mi dovezu aj Shape. Ale ta pani vravela, ze ona by sla do kociara MILO kedze ho potrebujem na taky rychly presun 🙂. Jaajjj az som zvedava.
@mimca20 minimalne kvalitou potahu je na vyssej urovni Shape. Milo ma 2 polohy opierky chrbta, shape ide az do lahu. 1 mala nevyhoda Shape je, ze pred zlozenim je potrebne najskor zlozit madlo
@slnieckovo1sk vdakaa. Tak dnes som mala moznost vidiet Milo nazivo - syncek v nom strasne velky vyzeral. Takze sme ho nebrali, ale s touto znackou ja osobne nemam dobru skusenost (Easy go). Ta kze si pockame na Shape. Zatial som nan Shape dostala cca 8 pozitivnych ohlasov.
ahojte, aj ja mám záujem o tú 2013...mal by to byť tento http://www.kocikysmejko.sk/kocik4u/eshop/1-1-KO...
ak niektorá kúpite, dáte info aký je? napríklad rozmery chrbtovej opierky, alebo aj strieška ma zaujíma..takto cez obrázok je to o ničom.. 😝
prosim vas a ako sa sklapa opierka? remienkamy alebo je tam nejaka polohovatelna tycka?
@natasa38 - opierka sa sklapa smerom dolu pomocou tlacidiel.
@natasa38 je tam polohovacia tyčka, ktorá sa uvolňuje pomocou poistky
ahojte, tak ja som si ho nakoniec kupila a uz aj vyskusala, opierka sa super polohuje cez dve tlacitka, malu som tam dala aj s fusakom, je lahko skladatelny, takze odporucam
je vhodný aj pre novorodenca? zmestí sa tam kojenecká taška?
@janulap kolieska su gumene, ale jazdi sa s nim v pohode. Igelit nevadi a da sa zakryt. My sme ho pouzivali na dovolenke a max spokojnost. Inak mam maclaren xt a tento je mu vo vela veciach podobny. Pomer cena kvalita super. Hlavne ide az do lahu a ma dost veljy priestor na lezanie. Ja ho momentalne predavam. Lebo mi zavadzia. Ale svoj ucel splnil na 100 %
@janulap teraz neviem ci su gumene alebo plastove, asi plastove. Ale mne hrkoce aj maclaren cize asi kazdy golfac ;)
baby mam na predaj ten zeleny golfac shape ak ma niekto zaujem piste IP
som este nevidela ale mam 2012 a som velmi spokojna