Vanička Shunggle versus klasika

kroketka7
16. aug 2021

Ahojte, mate skusenosti s vanickou shunggle? A odporucate ju aj pre novorodenca alebo skor klasicku? Dakujem.

mamamasama
16. aug 2021

na shnuggle nedam dopustit... za mna povinna vybava pre babatko... vyuzivali sme ju od prvych dni cca do roka a potom presli na vacsiu velkost...maly ju zboznuje a kupanie je uplne bezpecne a hlavne jednoduche... oplati sa investovat

elementissa
16. aug 2021

Tiež sme mali shnuggle a neviem si predstaviť mať akúkoľvek inú. Navyše, môj syn bol malinké predcasniatko, z nemocnice prisiel ako 2200 gramový, no v shnuggle vanicke bol krásne opretý, nekydal zo strany na stranu a topka boli takmer metrové nožičky, vďaka čomu sa nebolo treba zhybat a ničiť si chrbát. Jednoznačne povinná výbava pre novorodenca. Ja som moju už predala, takže vieš kúpiť novú alebo v super stave z bazarika a stále predať ďalej, je o ne veľký záujem

ninah1486
11. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja mám doma vaničku od babypatent, tú môžem len odporučiť

beahavala
14. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

používam vaničku ale inú značku