Vanička Concord Scout 2014

lijanuska
28. feb 2015

Ahojte. Chcela by som kúpiť vaničku na concord, konkrétne scout 2014. Bola by som rada ak by ste napísali vaše skúsenosti s nou a tým pomohli pri výbere tejto vaničky nielen mne ale aj iným mamičkám , ktoré nad nou uvažujú. Dakujem

labefana
4. mar 2015

Ja som ju mala, dokonca este mam. Sice rok 2011, ale bola som velmi spokojna. Hlavne vyhodna pri cestovani, tym ze sa da uplne zlozit.

intrograla
9. mar 2015

@labefana mozes prosim ta napisat, aku ma vanicka vnutornu sirku? niekde v strede. Je sirsia ako sleeper?

labefana
10. mar 2015

No úzka mi vôbec nepríde. Je priestranna, pohodlna. Môžem zmerať.

lijanuska
autor
14. mar 2015

Nemate niekto na predaj tuto vanicku scout 2014? Ak sa niekto najde, piste IP.

zanet1407
7. mar 2016

Aj ja by som mala záujem 🙂 chlapčenskej farby prosím.

verunenenka
28. mar 2016

@lijanuska Dobrý den sehnala jste? Nemate náhodou na prodej?? Dekuji

verunenenka
28. mar 2016

@zanet1407 Dobrý den sehnala jste nemate náhodou na prodej??

lijanuska
autor
6. apr 2016

@verunenenka Dobry den. Mam ju v bordovej farbe. Nakoniec som ju kupila priamo z obchodu, kedze na bazari nikto nepredaval. Planujem ju aj predat, no dcera sa v nej stale vozi, ale uz ju planujem vymenit za sportak (tento tyzden bude mat dcera 8 mesiacov a stale sa do nej v pohode zmesti). Ak mate zaujem poslem foto a viac info do IP

lesnavilla
28. apr 2016

zienky ak niektora ju mate ake su vnutorne rozmery??? a ste spokojne?? Zvazujem scout leboo sleeper verzia mi pride pri mala aj velmi uzka

majuska1985
12. júl 2016

@lesnavilla Ahoj ja som presne toto teraz riešila, kupujeme kočík Concord Wanderer a uvažovala som nad vaničkou sleeper alebo scout. Dizajnovo sa mi viac páči sleeper, ale fakt je maličká a na zimu nepraktická, rozmery 26 x 62 cm, takže nakoniec som sa rozhodla pre scout, rozmery 30 x 72 cm. 🙂