Ahojte. Chcela by som kúpiť vaničku na concord, konkrétne scout 2014. Bola by som rada ak by ste napísali vaše skúsenosti s nou a tým pomohli pri výbere tejto vaničky nielen mne ale aj iným mamičkám , ktoré nad nou uvažujú. Dakujem
@labefana mozes prosim ta napisat, aku ma vanicka vnutornu sirku? niekde v strede. Je sirsia ako sleeper?
No úzka mi vôbec nepríde. Je priestranna, pohodlna. Môžem zmerať.
Nemate niekto na predaj tuto vanicku scout 2014? Ak sa niekto najde, piste IP.
Aj ja by som mala záujem 🙂 chlapčenskej farby prosím.
@lijanuska Dobrý den sehnala jste? Nemate náhodou na prodej?? Dekuji
@zanet1407 Dobrý den sehnala jste nemate náhodou na prodej??
@verunenenka Dobry den. Mam ju v bordovej farbe. Nakoniec som ju kupila priamo z obchodu, kedze na bazari nikto nepredaval. Planujem ju aj predat, no dcera sa v nej stale vozi, ale uz ju planujem vymenit za sportak (tento tyzden bude mat dcera 8 mesiacov a stale sa do nej v pohode zmesti). Ak mate zaujem poslem foto a viac info do IP
zienky ak niektora ju mate ake su vnutorne rozmery??? a ste spokojne?? Zvazujem scout leboo sleeper verzia mi pride pri mala aj velmi uzka
@lesnavilla Ahoj ja som presne toto teraz riešila, kupujeme kočík Concord Wanderer a uvažovala som nad vaničkou sleeper alebo scout. Dizajnovo sa mi viac páči sleeper, ale fakt je maličká a na zimu nepraktická, rozmery 26 x 62 cm, takže nakoniec som sa rozhodla pre scout, rozmery 30 x 72 cm. 🙂
Ja som ju mala, dokonca este mam. Sice rok 2011, ale bola som velmi spokojna. Hlavne vyhodna pri cestovani, tym ze sa da uplne zlozit.