Valco Snap 4 verzus Maclaren XT

anculiena
3. máj 2016

Poraďte, hľadám vhodný kočík pre moju 15 mesačnú babu. Potrebujem kočík na leto aj zimu, mála ešte spáva, tak nech jej je tam pohodlne. Keďže často behám autom musí byť ľahký a mal by byť aj spratný. Na Valcu snap 4 sa mi páči, že je priestranný, síce malá je tenká no aj v zime s fusakom nech sa tam cíti ako kráľovná. No počula som, že ta látka prefukuje, neviem presne čo si mám pod tým predstaviť ale trošku ma to odradilo. Maclaren XT viem, že je topka, no nechcela som golfáč, no keď už tak určite tento, odrádza ma zima strieška vzadu je myslím sieťka. No skladá sa nádherne a je šikovný úzky do auta. No neviem čo robiť. Podstatné je aby bol ľahký na prevoz a aby sa bábatko dobre cítilo. Baby raďte a hádžte skúsenosti 🙂

seahorse27
3. máj 2016

My mame Maclaren XT, ale neviem si ho predstavit pouzivat v zime - tie plastove kolieska do snehu...no neviem. My sme ho kupili ako letnu alternativu (lahku a skladnu - hlavne na vylety a dovolenky) k Peg-peregu GT3 - to je tank, ktory prejde vsetko 😀

anculiena
autor
3. máj 2016

Mame doma sportiak jane ale uz sa mi s nim nechce navlacat. A niektore baby hovorili, ze aj v zime s XT - ckom jazdia tak som myslela, ze mozno? No ale ktovie ci valco je do zimy. Nenajde sa niekto so skusenostami?

seahorse27
3. máj 2016

@anculiena tak možno niekde v meste, kde sú pravidelne vyhrnute chodníky, sa dá aj v zime. Inak je dosť priestranný, vyspí sa v ňom v pohode aj väčšie dieťa a parádne sa s ním manipuluje, je ľahučký a zložený vyzerá ako taký vacsi dáždnik.

anculiena
autor
3. máj 2016

No vsak to sa mi na nom velmi paci, ze je vraj priestranny a lahky. Videla som len quest a ten sa mi zdal uzky ale krasny taky riflovy hned som sa zalubila skoda ze XT nie su.